Κεντρική Elite League Ο φάκελος του Ερμή Αγιάς!

Ο φάκελος του Ερμή Αγιάς!

ermis agias1 1

Ο Ερμής Αγίας ενημέρωσε ότι κατέθεσε πλήρη φάκελο για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Basket League.

Στόχος των Θεσσαλών είναι να επιστρέψει το μπάσκετ στη Λάρισα, όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει ότι σήμερα 9 Αυγούστου κατέθεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, φάκελο με πλήρη τα δικαιολογητικά και τις απαιτήσεις για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών , ανταποκρινόμενος στην σχετική πρόσκληση της ΕΟΚ, προκειμένου να καλυφθεί η κενή θέση που υπάρχει στο Πρωτάθλημα.

Ο Σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια συνεχή αγωνιστική άνοδο κατορθώνοντας από τα τοπικά πρωταθλήματα να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες με ιδιαίτερη επιτυχία καταγράφοντας εντυπωσιακή πορεία. Διαθέτει μια διοίκηση ικανή με επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Ριζούλη, έτοιμη να μετατρέψει τον Γ.Σ Ερμής Αγιάς Λάρισας σε Κ.Α.Ε, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την οικονομική δυνατότητα να το κάνει.

Η παρουσία του κ. Ριζούλη και τον ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, η γενική ομολογία και η αποδεδειγμένη συνέπεια, ηθική και οικονομική του συλλόγου μας, αποτελούν εγγύηση για το αθλητικά υγιές της προσπάθειας.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η Λάρισα και γενικότερα η Θεσσαλία να έχει αντιπροσώπευση στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης, φιλοξενώντας τους αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης χωρητικότητας 5000 θεατών. Η Λάρισα αποτελεί μια πόλη 300000 κατοίκων με πλήρη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, αθλητικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό και αποτελεί σήμερα σημαντικό πόλο ανάπτυξης σε Ελλάδα και Ευρώπη για φορείς δημοσίου και ιδιωτικού συμφέροντος λόγο και της γεωγραφικής της θέσης.

Η αθλητική της ιστορία, η οποία είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα σε κάθε μορφή άθλησης και ειδικότερα και στο μπάσκετ συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Σύλλογος μας και η πόλη της Λάρισας, έχουν το δικαίωμα να ζητούν να δοθεί η άδεια στον Ερμή Αγιάς Λάρισας να συμμετάσχει στο ανώτερο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της χώρας μας.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…