Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Νερς:”Το να παίζεις στην εθνική είναι θέμα καρδιάς”

Νερς:”Το να παίζεις στην εθνική είναι θέμα καρδιάς”

nurse

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες που επιλέγουν παρά το ρίσκο να αγωνιστούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους μίλησε ο Νικ Νερς, ο οποίος τόνισε ότι το να επιλέξουν να παίξουν στην εθνική ομάδα είναι θέμα καρδίας.

Μάλιστα, ο τεχνικός των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Ράπτορς, και της εθνικής Καναδά, έφερε ως παράδειγμα τον Κάιλ Λάουρι που παρόλο που προέρχεται από χειρουργείο θέλει να παίξει.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι το εξής: Νομίζω ότι οι παίκτες που παίζουν, είτε το κάνουν για εμάς είτε για τις ΗΠΑ είτε για την Σενεγάλη, είτε για άλλη ομάδα, χτίζουν κατά κάποιο τρόπο την κληρονομιά της καριέρας τους.

Χρησιμοποιώ ως καλύτερο παράδειγμα τον Κάιλ Λάουρι, 5 φορές All-Star, Παγκόσμιο πρωταθλητή, με χρυσά μετάλλια στην ζώνη του ο οποίος έρχεται από χειργουργείο και είναι πίσω γιατί θέλει να παίξει. Είναι θέμα της καρδιάς.

Ένας τραυματισμός μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, σε κάθε προπόνηση. Ξέρω ότι ο Πόλ Τζορτζ είναι αυτός που θυμούνται όλοι, αλλά ποιοι άλλοι σοβαροί, σοβαροί τραυματισμοί υπάρχουν;» 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…