Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Κουντούρης, ο… πρώτος για τον Απόλλωνα Σμύρνης (pic)

Κουντούρης, ο… πρώτος για τον Απόλλωνα Σμύρνης (pic)

mixalis kountouris apollon smyrnis

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς προχώρησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Κουντούρη. Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό, ενώ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Περιστερίου.

Αναλυτικά:

“Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, εν όψει της νέας σεζόν.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 20χρονος ταλαντούχος γκαρντ αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου και αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, έπειτα από την παρθενική του χρονιά σε επίπεδο Ανδρών με τη φανέλα του Αιόλου Ταύρου τη σεζόν 2017-2018, όντας μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας των νοτίων προαστίων στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Μιχάλης αποτελεί “προϊόν” των Ακαδημιών του Περιστερίου, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ μέχρι και τα Παιδικά, για να αποκτηθεί στη συνέχεια από τη Δάφνη Δαφνίου, αγωνιζόμενος στην Εφηβική ομάδα του Συλλόγου.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…