Κεντρική Basket League Κληρώνει την Παρασκεύη για την wild card, ξεκάθαρο φαβορί ο Ερμής Αγιάς!

Κληρώνει την Παρασκεύη για την wild card, ξεκάθαρο φαβορί ο Ερμής Αγιάς!

ermis agias

Στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στις τάξεις του Ερμή Αγιάς υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League.
Ερμής Αγιάς και Κόροιβος Αμαλιάδας κατέθεσαν φακέλους στην πενταμελή επιτροπή για να διεκδικήσουν την wild card της Basket League.

Η πενταμελής επιτροπή απαρτίζεται από δύο μέλη του ΕΣΑΚΕ (Ελληνιάδης, Μήλας) και τρία της ΕΟΚ (Αλεξόπουλος, Τσαγκρώνης, Μαρκάκης).

Μετά και την κατάθεση συμπληρωματικών εγγράφων, την ερχόμενη Παρασκευή θα παρθεί η τελική απόφαση, ώστε να ανακοινωθεί σε ένα από τους δύο συλλόγους και να συμπληρωθεί το παζλ της Α1.
Πληροφορίες του ebasket.gr αναφέρουν πως οι Θεσσαλοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αν και στην Αμαλιάδα θέλουν να κάνουν την έκπληξη.

Οσο για το γεγονός πως υπάρχει περίπτωση να αναλάβει κόουτς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι κάτι που θα φανεί στη συνέχεια του Αυγούστου. Αλλωστε, υπάρχουν ήδη ο Κώστας Κεραμιδάς και ο Γιάννης Τζήμας, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο.

Πάντως, ο Θόδωρος Ριζούλης και οι συνεργάτες του έχουν κάνει το σχετικό τους αγωνιστικό πλάνο σε περίπτωση επίσημης έγκρισης, οπότε μέχρι το σαββατοκύριακο ή το πολύ στις 19/8 θα υπάρχει η οριστική απόφαση!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…