Κεντρική Elite League Καρδίτσα: Δυνατά φιλικά με Προμηθέα, ΑΕΚ και Κολοσσό (pic)

Καρδίτσα: Δυνατά φιλικά με Προμηθέα, ΑΕΚ και Κολοσσό (pic)

karditsa

Πολύ δυνατά φιλικά περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της Καρδίτσας. Ο ΑΣΚ ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες της Basket League και συγκεκριμένα τον Προμηθέα Πάτρας, την ΑΕΚ και τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά;

“H ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ βρίσκεται ήδη στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων, οι οποίες εξελίσσονται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τις επόμενες ημέρες, ξεκινούν οι φιλικοί αγώνες, στους οποίους περιλαμβάνονται τρία «κρας τεστ» με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη στις 5.30 στο κλειστό της Πορταριάς, ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας και το Σάββατο στις 1.00 στο ίδιο γήπεδο, την Α.Ε.Κ. Πρόκειται για δυο πολύ δυνατά τεστ, με αντιπάλους τη δεύτερη και την τρίτη ομάδα της περυσινής Basket League!!! Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, αλλά σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, το πρώτο που ενδιαφέρει είναι να διαπιστώσει η τεχνική ηγεσία, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες μετά το πρώτο δεκαήμερο των προπονήσεων.

Μάλιστα, τα φιλικά με ομάδες της Basket League θα έχουν και συνέχεια, αφού την προσεχή Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει, στο κλειστό του Μουζακίου αυτή τη φορά, τον Κολοσσό Ρόδου σε ένα ακόμη δυνατό τεστ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…