Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Καρατάσιου:”Φτάνοντας στο τέλος της διοργάνωσης, είμαστε μια οικογένεια”

Καρατάσιου:”Φτάνοντας στο τέλος της διοργάνωσης, είμαστε μια οικογένεια”

karatasiou

Μία νίκη που έφερε την παραμονή στην Α’ Κατηγορία ήταν η σημερινή για την Εθνική Κορασίδων. Η Ξανθίππη Καρατάσιου αναφέρθηκε στον αγώνα και στο τι σημαίνει για την ίδια η παρουσία της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Σήμερα νιώθουμε λίγο καλύτερα είναι η αλήθεια», τονίζει για να συμπληρώσει: «Ηρεμήσαμε λίγο, προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω, να ξεχάσουμε την απογοήτευση που νιώσαμε μετά το χθεσινό παιχνίδι με τη Λετονία. Σήμερα ήταν μια άλλη μέρα και μπήκαμε στον αγώνα πολύ διαφορετικά, με ένα νέο στόχο μπροστά μας, που ήταν να μείνουμε στην κατηγορία».

Η Ελλάδα ανέβηκε πέρυσι και πέτυχε την παραμονή της ως νεοφώτιστη στην κατηγορία των μεγάλων: «Είναι μια εμπειρία που θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο έτοιμες του χρόνου. Θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε καλύτερα σε ότι συναντήσουμε».

Για την ίδια υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: «Θα έλεγα πως φτάνοντας στο τέλος της διοργάνωσης, έχουμε γίνει πλέον μια οικογένεια. Είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή που είμαστε μαζί, έχουμε δεθεί υπερβολικά και πιστεύω πως αυτό ακριβώς είναι που χαρακτηρίζει την εθνική ομάδα!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…