Κεντρική Basket League Ηρακλής: Η τεχνική ηγεσία της Ακαδημίας (pic)

Ηρακλής: Η τεχνική ηγεσία της Ακαδημίας (pic)

68713641 1385896981585107 6383715664204398592 n

Ηρακλής εκτός από το παρόν κοιτάει και το μέλλον του και φροντίζει και τις Ακαδημίες του. Ο Γηραιός ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία της.

Αναλυτικά:

“Η τεχνική ηγεσία της Ακαδημίας, το πρόγραμμα και η φιλοσοφία μας

➡️ Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο προπονητικό team των τμημάτων υποδομής.

➡️ Προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας και τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής αναλαμβάνει ο Τσάικος Μιχαήλ, καθηγητής φυσικής αγωγής με συνεχείς επιτυχίες στα τμήματα υποδομής και ανάδειξη πολλών αθλητών που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες.

➡️ Άμεσοι συνεργάτες του οι Γιώργος Γεροφώτης και Χρήστος Τσίμπος, προπονητές που προέρχονται από τα “σπλάχνα” της ομάδας καθώς ήταν αθλητές του Ηρακλή και αμφότεροι επέστρεψαν υστερα από μια πολύ πετυχημένη πορεία στα τμήματα υποδομής αλλά και σε αντρικό επίπεδο.

➡️ Ο κόουτς Γεροφώτης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, θα είναι υπεύθυνος στο τεχνικό κομμάτι στα τμήματα της ακαδημίας (προμίνι -μπαμπίνι) και προπονητής στα αγωνιστικά τμήματα (μίνι και προπαιδικό).

➡️ Ο κόουτς Τσίμπος, διπλωματούχος προπονητής απ την σχολή της Γ.Γ.Α., θα είναι υπεύθυνος ατομικής βελτίωσης, τόσο για τα τμήματα υποδομής οσο και στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας.

➡️ Παράλληλα θα είναι και πρώτος προπονητής σε αγωνιστικά τμήματα (προπαιδικό και μίνι).

➡️ Γενικός διευθυντής της ακαδημίας και επικεφαλής του προπονητικού προγράμματος συνεχίζει ο Χρήστος Παπαδούλης.

➡️ Στόχοι του προπονητικού προγράμματος δεν είναι η κατάκτηση πρωταθλημάτων, αλλά η ανάδειξη αθλητών που θα στελεχώσουν την Αντρική Ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ μας, καθώς και οι υπόλοιποι αθλητές μας να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και να συνεχίσουν να αγωνίζονται είτε σε εθνικές κατηγορίες, είτε στα τοπικά πρωταθλήματα και να μένουν κοντά στον αθλητισμό.

➡️ Ήδη την φετινή σεζον 3 αθλητές της εφηβικής ομάδας (Φίλιος, Πετανίδης, Παπαθεοδώρου), καθώς και οι Γεωργαλας-Τσούκας που ήταν ως πέρυσι στο προπονητικο πρόγραμμα της Ακαδημίας, είναι μέλη αυτή τη στιγμή της Ανδρικής Ομάδας και μετέχουν στις προπονήσεις της υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

➡️ Επτά αθλητές μας των φετινών ομάδων, Παιδικού και Εφηβικού, επίσης, είναι μέλη των “μικρών” Εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα οι Γεωργαλάς-Φίλλιος-Κωστίκας-Πετανίδης-Κόκκινος-Παλκογιάννης και Δημαλής, γεγονός που αναδεικνυέι την σπουδαία προσπάθεια που επιτελείται στο Ιβανώφειο.

➡️ Η Ακαδημία μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές που θα ανακοινωθούν στην τελετή έναρξης, τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, τον διατροφολόγο και την ψυχολόγο, έχει παράλληλα στόχο μέσα από δράσεις (συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά, ημερίδες, κοινωνικές εκδηλώσεις κλπ) να ενισχύσει τον παιδαγωγικό της ρόλο και να συνδράμει στην προσπάθεια της οικογένειας για ομαλή κοινωνικοποίηση των παιδιών και να τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να έχουν την ποθητή πρόοδο, αργότερα, τόσο στις σπουδές τους, όσο και στην καριέρα τους, αλλά και στην κοινωνική τους ζωή, δίνοντας τους σωστές αρχές και νοοτροπία.

➡️ Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής ξεκίνησαν ήδη από την Δευτέρα 19 Αυγούστου και συνεχίζουν, στο Ιβανώφειο, με την έναρξη των αγωνιστικών τμημάτων (προπαιδικό και μίνι) στις 26/08.

➡️ Οι πιο νεαροί αθλητές της Ακαδημίας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους το Σάββατο 07/09, ημέρα που θα γίνει και η τελετή έναρξης της Ακαδημίας.

➡️ Πληροφορίες για εγγραφές, για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει, στο τηλ: 6972635978 (Παπαδούλης Χρήστος) και στα γραφεία της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθημερινά 11-2 και 6-9 το βράδυ και στο τηλ.: 2310-219233″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες της 9ης αγωνιστικής

Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες της 9ης αγωνιστικής ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση το…