Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου Ήφαιστος Λήμνου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία

Ήφαιστος Λήμνου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία

Ο Ήφαιστος Λήμνου εκτός από το παρών κοιτάει και το μέλλον του και ρίχνει ιδιαίτερο βάρος και στην Ακαδημία του. Η ομάδα της Λήμνου με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι ξεκινούν οι εγγραφές για τους νεαρούς αθλητές και θα γίνουν δεκτές μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

“Οι εγγραφές των ακαδημιών μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου για την περίοδο 2019-2020 αρχίζουν και θα γίνονται δεκτές έως και τις 15 Σεπτεμβρίου! Όσοι αθλητές συμμετείχαν στην Ακαδημία του Ηφαίστου την προηγούμενη σεζόν μπορούν απλά και σύντομα να ανανεώσουν την συνδρομή τους ηλεκτρονικά μέσω της αίτησης που θα βρείτε εδώ.

Δεχόμαστε αιτήσεις για παιδιά γεννημένα από το έτος 2000 έως το 2015 και η μηνιαία συνδρομή θα είναι 20 ευρώ. Να ενημερώσουμε τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους ότι το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αθλητές που είναι γεννημένοι τα έτη 2000-2004 παρακαλούνται να επικοινωνήσουν έως τις 6 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα 6975784776 και 6976920856, για επιπλέον ενημέρωση. Οι αιτήσεις των νέων αθλητών μπορούν να υποβάλλονται είτε στο κατάστημα «Sports House» στη Μύρινα, είτε στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Κοντοπουλίου. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στις ακαδημίες του Ηφαίστου Λήμνου μπορούν να αποστέλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/FzuBYB382yGZnQGM8

Μαζί με την αίτηση, οι γονείς θα λαμβάνουν και την κάρτα αθλητή η οποία μπορεί να συμπληρωθεί μόνο από καρδιολόγο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6975784776 και 6976920856”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Basket League

Με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Basket League προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέα…