Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γρηγοροπούλου: “Όλα για την ομάδα!”

Γρηγοροπούλου: “Όλα για την ομάδα!”

georgia grigoropoulou korasides

Είναι η πιο μικρή της ομάδας, έχει την εμπειρία ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την περσινή της παρουσία και είναι ένας από τους δύο «πύργους» της Εθνικής Κορασίδων, μαζί με τη Δανάη Παπαδοπούλου. Η Γεωργία Γρηγοροπούλου έδωσε πολλές μάχες σήμερα απέναντι στην Τουρκία και κέρδισε τις περισσότερες. Σε κάτι λιγότερο από 12’ είχε 5 πόντους, 5 ριμπάουντ, αλλά και 4 τάπες!

«Ήταν η πρεμιέρα, ήταν η Τουρκία που ξέραμε πως είναι καλή ομάδα και σίγουρα υπήρχε άγχος», τονίζει για να συμπληρώσει: «Από ότι φάνηκε όμως το άγχος μας ήταν.. δημιουργικό. Ήταν κάτι που το θέλαμε αυτή η νίκη και θέλαμε να δείξουμε σε όλους πως αξίζουμε ως ομάδα που βρισκόμαστε εδώ, στην Α’ Κατηγορία και δεν βρισκόμαστε τυχαία. Θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και φέτος.

Η Γρηγοροπούλου στέκεται ξανά και ξανά στην κουβέντα στην ομάδα: «Είμαστε πολύ δεμένες. Προσπαθούμε πολύ όλες μαζί για όλες και η μία για την άλλη σε αυτή την ομάδα. Έτσι έχουμε μάθει. Έτσι ξέρουμε πως θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Ακόμη κι αν πλέον μιλάμε για την Α’ Κατηγορία, ακόμη κι αν οι δύο πρώτες ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ελληνική ήταν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης πέρυσι: «Είναι τεράστια η διαφορά από τη Β’ Κατηγορία σε πολλούς τομείς. Και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να διακριθούμε κιόλας. Μπορούμε να βγάλουμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο, κάτι που το είδαμε και σήμερα, ή ακόμη κι από τον πάγκο, όταν βρισκόμαστε εκεί, γιατί και αυτό μετράει. Όλα για την ομάδα!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…