Κεντρική Γ' Εθνική Γλαύκος: “Κρατάμε το όνειρο ζωντανό” (pic)

Γλαύκος: “Κρατάμε το όνειρο ζωντανό” (pic)

glafkos glaukos

Στη διάθεση των φίλων του Γλαύκου είναι από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Η τιμή τους θα είναι στα 20 ευρώ, καθώς όπως σημειώνει η ομάδα στην ανακοίνωση της αντιλαμβάνεται την οικονομική κατάσταση και παράλληλα θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Ξεκίνησε απο σήμερα η διάθεση των ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΥ λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική κατάσταση που επικρατεί αλλά έχοντας και μέλλημά της την ενίσχυση του Συλλόγου τόσο οικονομικά όσο κα με την παρουσία όλο και περισσοτέρων φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου της, αποφάσισε η διάθεση των ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ να είναι στην προνομιακή τιμή των 20€.

Για τα μέλη του Συλλόγου θα υπάρξει ειδική προσφορά που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα.

Προνομιακή προσφορά με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, κερδίζετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ απο το ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ KOKOS PITTA , ΑΝΘΕΙΑΣ 86, είτε παραγγείλετε online είτε απο το κατάστημα.

Ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη του KOKOS PITTA κ.Κώστα Μαλάμη για την προσφορά του και τη στήριξή του στο Σύλλογό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…