Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ελλάδα στο βάθρο βλέπει ο Βούτσεβιτς!

Ελλάδα στο βάθρο βλέπει ο Βούτσεβιτς!

vucevic maurovunio

Την Ελλάδα ως μια από τις τρεις πρώτες ομάδες του παγκοσμίου κυπέλλου βλέπει ο σταρ του Μαυροβουνίου, Νίκολα Βούτσεβιτς.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, σε ερώτηση για το ποιους βλέπει να ανεβαίνουν στο βάθρο, ανέφερε εκτός των ΗΠΑ την εθνική μας αλλά και την Σερβία.

Παράλληλα, αναφορικά με τα παιχνίδια του Μαυροβουνίου στον όμιλο χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ μη ρεαλιστική μια νίκη της χώρας του απέναντι στο σύνολο του Σκουρτόπουλου, λέγοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι να πάρει τα άλλα δύο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Θα παλέψουμε για τη νίκη με την Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές: τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι με τη Νέα Ζηλανδία και τη Βραζιλία. Η Νέα Ζηλανδία είναι δύσκολη ομάδα, πολύ δυνατή, παίζει γρήγορα και σουτάρει πολύ. Η Βραζιλία είναι επικίνδυνη, ήταν προφανές ήδη από το παιχνίδι που δώσαμε επί γαλλικού εδάφους. Παρότι καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήταν πλήρης. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας

Δεν έχουν την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαν, έχουν αρκετούς νέους παίκτες δίχως εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Όλα τα παιδιά όμως, έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα τους

Ποιους βλέπει στο βάθρο: “Δεν θα διέγραφα τη Σερβία και την Ελλάδα…“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…