Κεντρική Γ' Εθνική Αποσκίτης για άνοδο Μίλωνα: “Τα καλύτερα έρχονται και θα κάνουν αίσθηση”

Αποσκίτης για άνοδο Μίλωνα: “Τα καλύτερα έρχονται και θα κάνουν αίσθηση”

aposkitis new

Ο Μίλωνας έκανε αρκετές ημέρες αναμονή και τελικά ήρθε η πολυπόθητη πρόσκληση από την ΕΟΚ και η ομάδα τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Δημήτρης Αποσκίτης, έκανε ανάρτηση για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και όπως έγραψε τα καλύτερα έρχονται και θα κάνουν αίσθηση.

Αναλυτικά:

“Τα συναισθήματα πολύ έντονα. Η χαρά και η υπερηφάνια με πλημμυρίζουν.

Ενάμιση χρόνο πριν όταν επανήλθα στην ομάδα στο πόστο του προπονητή με την διοίκηση βάλαμε έναν στόχο τετραετή, για να επανέλθει ο Σύλλογος στο προσκήνιο και εκεί που του αξίζει.

Το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟς ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. Δημιουργήσαμε μια ομάδα την προηγούμενη χρονιά, δίνοντας βαρύτητα και στην αξία αλλά και στον χαρακτήρα των παιδιών. Το τέλος της χρονιάς αν και μας βρήκε πιο κάτω από εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι αξίζουμε, μας άφησε ένα έντονο συναίσθημα ικανοποίησης για τον τρόπο που λειτούργησε και δούλεψε αυτή η ομάδα. Όλοι περιμέναμε την πολυπόθητη ανακοίνωση, και όταν αυτή ήρθε μας έδωσε το κερασάκι στην τούρτα.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους άμεσους συνεργάτες μου Ακη Μητρόπουλο, Σταύροι Βαρυπάτη, Γρηγόρη Λαμπράκη και Γρηγόρη Κατωμέρη, όπως επίσης και τους ανθρώπους που είχαμε δίπλα μας όπως τον Ντίνο Σίννη, Νίκο Κολλίντζα αλλά και τον πρόεδρο Μιχάλη Σακελλαρίδη, για όλα όσα έκαναν για την ομάδα και ήταν πολλά……

Είμαι πολύ υπερήφανος όπως λέει και ο αρχηγός μας και έμβλημα της ομάδας Νίκος Ψυλλέας, όχι μόνο από την άνοδο, αλλά από τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο κρίκο της. Το πόσο υπερήφανοι ήμαστε για αυτό που δημιουργήσαμε, φαίνεται από το γεγονός ότι αν και χτίσαμε μια ομάδα για Γ Εθνική, μια που ξέραμε εδώ και καιρό ότι θα ανέβουμε, κρατήσαμε τον συντριπτικό κορμό της ομάδας, από την περασμένη χρονιά, ο οποίος θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος αν δεν υπήρχαν κάποιες δυσκολίες είτε δουλειών αθλητών, είτε αλλαγών πλάνων τελευταία στιγμή για λόγους που δεν θέλουμε να καταλάβουμε…….

Έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες να ανεβαίνουν και να αλλάζουν το σύνολο των παιχτών τους σχεδόν, και αυτό στα μάτια μου βγάζει μια έλλειψη ικανοποίησης προς την πορεία. που έγινε. Αντίθετα έχουμε παραδείγματα ομάδων που μπορεί να έπεσαν, αλλά στήριξαν την ομάδα τους και μετά η μια επιτυχία διαδεχόταν την άλλη (Αμύντας).

Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας υποτιμήσει είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά, και να ξέρετε ένα πράγμα…….

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…