Κεντρική Basket League Ανεβάζει ρυθμούς ο Ηρακλής, Πέμπτη φθάνει και ο Σμιθ!

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ηρακλής, Πέμπτη φθάνει και ο Σμιθ!

iraklis2 e1568136507246

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία του Ηρακλή, με τον Γιάννη Καστρίτη να προσθέτει και διπλές προπονήσεις από εδώ και στο εξής.

Παράλληλα, στον γηραιό αναμένουν και την άφιξη του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, του Λενζέλ Σμιθ, ο οποίος αναμένεται να φθάσει στην χώρα μας την Πέμπτη.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση:

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ καθημερινά στο Ιβανώφειο. Ο Γιάννης Καστρίτης βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες με μεγάλη διάθεση για δουλειά ενώ σπουδαίας σημασίας είναι η άμεση προσαρμογή των Αμερικανών Χάνλαν και Σούλερ στο κλίμα της ομάδας και στους ρυθμούς της δουλειάς.

Η προετοιμασία αρχίζει να… δυσκολεύει καθώς στο πρόγραμμα θα προστεθούν περιοδικά και «διπλές» προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ πλησιάζει και το πρώτο «προπονητικού χαρακτήρα» φιλικό με το Ανατόλια (28/8).

Μεθαύριο, Πέμπτη στις 20:35, αναμένεται ο Λενζέλ Σμιθ στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της Ομάδας μας.

Να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις των Διαρκείας αυξάνονται καθημερινά και γι αυτο η ΚΑΕ καλεί τους φιλάθλους να σπεύσουν για να κρατήσουν τη θέση τους στο Ιβανώφειο ενόψει μιας συναρπαστικής, όπως αναμένεται, χρονιάς .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ένταση προκλήθηκα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα στο φινάλε του Παναθηναικός – Ολυμπιακ…