Κεντρική Διεθνή Τάιους:”Δίνει κίνητρα ο Σφαιρόπουλος, πολύ επικοινωνιακός ο Μπλατ”

Τάιους:”Δίνει κίνητρα ο Σφαιρόπουλος, πολύ επικοινωνιακός ο Μπλατ”

tyus

Ο Άλεξ Τάιους αποχώρησε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με νέο σταθμό στην καριέρα του να είναι η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, και μιλώντας στην ιστοσελίδα «one.co.il», αναφέρθηκε στην μέχρι πρότινος ομάδα του, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αλλά και τον Ντέιβιντ Μπλατ. 

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον νυν τεχνικό της πρωταθλήτριας Ισραήλ, δήλωσε ότι είναι εξαιρετικός στο να δίνει κίνητρα στους παίκτες του, ενώ μιλώντας για τον κόουτς του Ολυμπιακού, εστίασε στην επικοινωνιακή του ικανότητα, ιδιαίτερα με τους Αμερικανούς παίκτες.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την αποχώρηση του από την Μακάμπι: «Δεν είμαι απογοητευμένος με την αποχώρησή μου από τη Μακάμπι, καθώς εδώ μιλάμε για δουλειά. Μάλλον, δεν είχαν αρκετά χρήματα για να μου τα δώσουν. Σίγουρα για εκείνους, το οικονομικό σκέλος παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν με ήθελαν τόσο, όσο τους ήθελα εγώ».

Για τον καλύτερο προπονητή όσα ήταν στην ομάδα: «Σίγουρα οι Μπλατ και Σφαιρόπουλος ήταν οι καλύτεροι, ενώ μου άρεσε και ο Γκούντες. Κατά τη γνώμη μου, ο Γκάι είχε μεγάλη ευκαιρία στη Μακάμπι. Όλοι οι προπονητές ήταν διαφορετικοί. Μου άρεσε η ανθρώπινη προσέγγιση που είχε ο Σπάχια στους παίκτες, ο Σφαιρόπουλος είναι εξαιρετικός στο να σου δίνει κίνητρο. Ο Μπλατ ήταν εξαιρετικός στην επικοινωνία, ειδικά με τους Αμερικανούς, ενώ έδινε σε όλους να καταλάβουν τις δυνατότητές τους. Δεν είχα κάποιον κακό προπονητή στη Μακάμπι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…