Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στον “αέρα” του Αντετοκούνμπο

Στον “αέρα” του Αντετοκούνμπο

thanasis antetokounmpo

Σε δύσβατο μονοπάτι έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς ο Έλληνας  διεθνής έχει νέες απαιτήσεις και αγωνιστικά και οικονομικά.

Συγκεκριμένα, στις συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο ο δυναμικός φόργουορντ ζητάει από την ομάδα να έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με την περασμένη σεζόν, και κατ επέκτασιν άλλο ρόλο στην ομάδα.

Παράλληλα, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι ζητάει σχεδόν διπλάσια χρήματα από όσα έπαιρνε, και συγκεκριμένα αξιώνει συμβόλαιο 600.0οο ευρώ αντί 350.000 που ήταν μέχρι σήμερα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι δεδομένο ότι τον θέλει στο ρόστερ, καθώς είναι ένας παίκτης που το στυλ του ταιριάζει στις δυναμικές άμυνες που αρέσκεται να παίζει ο Έλληνας κόουτς, συνεπώς το θέμα του ρόλου του στην ομάδα είναι εύκολα επιλύσιμο.

Το μεγάλο κόλλημα είναι φυσικά το οικονομικό, καθώς οι απαιτήσεις του παίκτη κρίνονται παράλογες από την διοίκηση, που όμως επιμένει στην συνέχιση των διαπραγματεύσεων δείχνοντας του ότι τον θέλουν.

Πάντως, με το ζήτημα του Αντετοκούνμπο να είναι ουσιαστικά στον “αέρα”, καθυστερούν και οι επόμενες κινήσεις της ομάδας καθώς αν τελικά αποχωρήσει, τότε ο αντικαταστάτης του είναι πιθανό να πάρει θέση ξένου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…