Κεντρική Β' Εθνική Στον Εθνικό (και) ο Τσαούσης (pic)

Στον Εθνικό (και) ο Τσαούσης (pic)

nikos tsaousis ethnikos

Ο Εθνικός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου Νίκου Τσαούση, που πέρσι αγωνίστηκε στη Δάφνη Δαφνίου.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη ενός νεαρού ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή. Τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα χρονιά θα φοράει ο Νίκος Τσαούσης, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Δάφνη Δαφνίου.

Ο Εθνικός με την απόκτηση του Νίκου Τσαούση δείχνει την έμπρακτη του στήριξη στους νεαρούς αθλητές και δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι αθλητές μας, μαζί με τους πιο έμπειρους, θα βοηθήσουν την ομάδα μας τη νέα χρονιά, να πετύχει τους στόχους της.

Τσαούσης: «Είναι μεγάλη μου τιμή, που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, που αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας. Υπόσχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Δάφνης Δαφνίου και προσωπικά τον προπονητή, Βαγγέλη Γλύκο, και τους συμπαίκτες μου για την εξέλιξη, που είχα αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα».

Νίκο καλωσόρισες στην ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …