Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Θέλουμε τα παιδιά να δείχνουν το ταλέντο τους”

“Θέλουμε τα παιδιά να δείχνουν το ταλέντο τους”

giorgos vlassopoulos ethniki efivoi

Η Εθνική Εφήβων κατάφερε να προκριθεί στους “8” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πλέον έχει μπροστά της το εμπόδιο της Λιθουανίας. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βλασσόπουλος, δήλωσε μετά το ματς ότι θέλουν οι παίκτες να δείξουν το ταλέντο τους και ότι κόντρα στη Λιθουανία πρέπει να βγάλουν το επιθετικό τους ταλέντο, για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Αγχωθήκαμε, γιατί δεν μπήκαν τα σουτ στην αρχή. Η παρουσία του κόσμου ήταν ένα βαρύ φορτίο στις πλάτες των παιδιών, που από τα παιδικοεφηβικά χωρίς κόσμο βρέθηκαν να παίζουν μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με πίεση. Χαίρομαι που η ομάδα μας είναι ομάδα των παικτών, γιατί θέλουμε τα παιδιά να δείχνουν το ταλέντο τους. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο man to man με αλλαγές και κερδίσαμε στο φινάλε εύκολα. Θεωρώ το σύστημα λάθος, πρέπει να πάμε σε σύστημα με προκριματικά τη μια χρονιά και τελική φάση την επόμενη.

Έμεινε εκτός η Σερβία, πέρσι μείναμε εμείς για ένα αντιαθλητικό φάουλ. Η Λιθουανία που έχουμε μπροστά μας είναι ένας αντίπαλος λίγο ασταθής. Είναι δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό και να βγάλουμε το ταλέντο μας στην επίθεση. Αν το κάνουμε, έχουμε μεγάλη τύχη να πάμε στην τετράδα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την παρουσία στο γήπεδο και όλους τους ανθρώπους εδώ στον Βόλο για την εξαιρετική διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…