Κεντρική Β' Εθνική “Μπαμ” με Αγγελόπουλο! (pic)

“Μπαμ” με Αγγελόπουλο! (pic)

nikos aggelopoulos ethnikos

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Εθνικός, ο οποίος έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Αγγελόπουλου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής διαθέτει πλούσια εμπειρία από την Α1, ενώ πέρσι ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία του Αιγάλεω και πανηγύρισε μαζί του την άνοδο στη Β΄Εθνική.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την τέταρτη μας μεταγραφή για φέτος. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φορέσει ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία από την Α1 Εθνική Κατηγορία, ενώ την περσινή σεζόν πρωταγωνίστησε με το Αιγάλεω.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στο Γαλάτσι, ενώ τη σεζόν 2003-04 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 με τον Ηλυσιακό. Το καλοκαίρι του 2004 μεταπήδησε στον Πανιώνιο, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2008. Στη συνέχεια ακολούθησαν στην πρώτη κατηγορία το Αιγάλεω (2008-2009), η Καβάλα (2009-2012), το Ρέθυμνο (2012-2014) και ο Κόροιβος Αμαλιάδας (2014-2015).

Ο Νίκος Αγγελόπουλος τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον Φάρος Κερατσινίου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής μετακόμισε στον Χολαργό (2016-2017) και στη συνέχεια στη Δόξα Λευκάδας (2017-2018), με τις οποίες πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στο Αιγάλεω, όπου ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ανόδου της ομάδας στη Β΄Εθνική.

Νίκος Αγγελόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω την Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού και προσωπικά τον κ. Σκιαθίτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Τη νέα χρονιά, όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα, θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε περήφανους τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τον κόσμο μας, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι στο πλευρό μας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή μπασκετική σεζόν».

Νίκο, καλωσόρισες στην ομάδα μας.

Για την Επιτροπή,
Δημήτρης Καραφαντής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…