Κεντρική Β' Εθνική Πήρε Ασπρόπουλο ο Εθνικός (pic)

Πήρε Ασπρόπουλο ο Εθνικός (pic)

aspropoulos

Βασικός στόχος στην διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν για τον Εθνικό, είναι να συνδυάσει την εμπειρία με τα νιάτα, και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη που ανέβηκε στην Α ΕΣΚΑ με τον Πόλις Καλλιθέα, Αδάμ Ασπρόπουλου. 

Από την πλευρά του ο νεαρός ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη, και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για την νέα του ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο Εθνικός μας τη νέα χρονιά θέλει να συνδυάσει την εμπειρία «μπαρουτοκαπνισμένων» παικτών με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό η Επιτροπή μπάσκετ δείχνει την έμπρακτη στήριξη της στο «νέο αίμα» και ανακοινώνει την απόκτηση του Αδάμ Ασπρόπουλος.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Πόλις Καλλιθέα, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ.

Αδάμ Ασπρόπουλος: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα του Εθνικού, που είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, να εκπληρώσει τους στόχους της.

Όλος ο κόσμος ξέρει ότι η ομάδα έχει ένθερμους οπαδούς και για εμένα αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο και θα δώσω το 100%. Ευχαριστώ τον κόουτς και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».

Αδάμ, καλωσόρισες στην ομάδα μας.

Για την Επιτροπή,
Δημήτρης Καραφαντή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …