Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Παναθηναϊκού: “Ο Νίκος Παππάς είναι ένας από εμάς”

Ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Παναθηναϊκού: “Ο Νίκος Παππάς είναι ένας από εμάς”

Η παρουσία και η στήριξη του Νίκου Παππά στις εξέδρες των αγώνων της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ήταν πολύ σημαντική, με τους παίκτες της ομάδας να του στέλνουν το ευχαριστώ τους με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό και ποιητικό μήνυμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Μέχρι την κόρνα της λήξης με τον Νικόλα δεν θα πλήξεις…

Στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο μπάσκετ με αμαξίδιο,  στον πάγκο του «τριφυλλιού» βρέθηκε ο Νίκος Παππάς και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας.

Η σχέση του με το τμήμα υπήρξε από την αρχή πολύ «θερμή» και ήταν ένας από τους παίκτες που ερχόταν συνεχώς στις προπονήσεις και μιλούσε με τους αθλητές .

Πριν λίγο καιρό,  κάθισε σε αμαξίδιο και δοκίμασε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, παρακολούθησε κάποια ματς και ήταν ένας ενεργός συμπαίκτης μας με τον τρόπο του.

Επειδή ξέρουμε ότι δεν του αρέσουν τα λόγια , στον  Παναθηναϊκό ΑμεΑ  «μίλησε » με … πράξεις που γνωρίζουμε ότι δεν θέλει να γνωστοποιηθούν.

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο έχει βρει έναν δυνατό συμπαίκτη και ο Νίκος Παππάς είναι ένας από εμάς… στο γήπεδο, στον πάγκο ή στην εξέδρα.

«Γεια σου Παππά…»

Παναθηναϊκός ΑμεΑ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Το χτύπημα του Χεζόνια για το μέλλον του

Ο Μάριο Χεζόνια δεν άφησε να… πέσει κάτω το tweet Ισπανού δημοσιογράφου, που κάνει λ…