Κεντρική Elite League Καρδίτσα: Παράταση για Α1!

Καρδίτσα: Παράταση για Α1!

ask a1 6

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε η διοίκηση του ΑΣΚ μετά την πρόσκληση που δέχθηκε για συμμετοχή στη Basket League.

Σε μια γεμάτη αίθουσα από φιλάθλους και φορείς οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» ανέλυσαν όλα τα δεδομένα, ώστε να γίνουν γνωστές οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης ξεκαθάρισε πως το τωρινό Δ.Σ. δεν μπορεί να αναλάβει το «βάρος» της ανόδου στα μεγάλα «σαλόνια» και έκανε γνωστό πως από τη στιγμή που δέχθηκε την πρόσκληση, ξεκίνησε επαφές με ενδιαφερομένους. Τόνισε επίσης πως σε περίπτωση πoυ δεν βρεθεί επενδυτής, τότε η ομάδα θα παραμείνει στην Α2 με τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή και σε καμία περίπτωση δε θα ακολουθήσει το δρόμο της Καστοριάς, που όχι μόνο δε δέχθηκε την πρόσκληση ανόδου, αλλά υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστούλας γνωστοποίησε όλες τις λεπτομέρειες για τη σύσταση μιας ΚΑΕ. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως θα πρέπει σε περίπτωση αποδοχής να βρεθούν άμεσα 220.000 για την εγγυητική, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως στην καλύτερη περίπτωση για τη συγκρότηση του ρόστερ και λοιπών εξόδων απαιτούνται 600.000 ευρώ.

Κλείνοντας οι άνθρωποι του ΑΣΚ κατέστησαν σαφές πως έχουν ζητήσει παράταση για να απαντήσουν στην Ομοσπονδία(η προθεσμία έληγε αύριο) και θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να αγωνιστεί η ομάδα στη Basket League. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Πηγή: karditsapress.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…