Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: “Μόνο καλό στο πρωτάθλημα χωρίς τις προκλήσεις από τους συνήθεις υπόπτους”

Γιαννακόπουλος: “Μόνο καλό στο πρωτάθλημα χωρίς τις προκλήσεις από τους συνήθεις υπόπτους”

giannakopoulos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ σε δήλωση του ανέφερε ότι μόνο καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα το γεγονός ότι θα λείπουν οι προκλήσεις από τους συνήθεις υπόπτους.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ στην κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, παρότι ήταν επιθυμία μου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε για μία ακόμη φορά αυτό που έπρεπε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή μας να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, που ήταν, είναι και θα παραμείνει- με τη συμβολή όλων των πραγματικά υγιών δυνάμεων του μπάσκετ- από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Είμαι σίγουρος δε, ότι ελλείψει προκλήσεων από τους συνήθεις υπόπτους, που φέτος θα λάμψουν διά της απουσίας τους, θα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στο άθλημα που μας έχει κάνει υπερήφανους και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές!

Κι αυτό μόνο καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα!

Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…