Κεντρική A2 Χαμός στην Κω! Aποχωρεί ο Χαρτοφύλης
A2

Χαμός στην Κω! Aποχωρεί ο Χαρτοφύλης

Ο Δήμος Κω με σημείωμα έξω από τα γραφεία του Ιπποκράτη, ζητάει από το σύλλογο να αδειάσει το χώρο μέχρι αύριο, κάτι που έχει κάνει έξω φρενών τον πρόεδρο Στέφανο Χαρτοφύλη, ο οποίος με δηλώσεις του στο 12sports αναφέρει ότι αποχωρεί οριστικά!

Πυρ και μανία με τον Δήμο Κω είναι ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Στέφανος Χαρτοφύλης, ο οποίος αποχωρεί οριστικά από τον προεδρικό θώκο της ομάδας. Για τον ίδιο, το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν το σημείωμα που βρέθηκε κολλημένο έξω από την πόρτα των γραφείων του συλλόγου, το οποίο αναφέρει ότι μέχρι αύριο θα πρέπει να αδειάσει ο χώρος, στον οποίο θα εγκατασταθεί ο νεοσύστατος Έσπερος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Χαρτοφύλης μίλησε στο 12sports και απογοητευμένος από τα όσα συμβαίνουν, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου, με αποτέλεσμα πλέον η επόμενη μέρα να είναι εξαιρετικά αβέβαιη στις τάξεις του ιστορικού σωματείου, που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Κατηγορία. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο. Δεν αντέχω πολύ. Αύριο καλώ νέα διοίκηση να αναλάβει, μ’ αυτό το Δήμο δεν πάει άλλο. Θα γίνω πάρα πολύ κακός και δεν θέλω. Πριν από τρία χρόνια ο δήμαρχος κ. Κυρίτσης ζήτησε από μένα τα γραφεία του Ιπποκράτη για να γίνει η ταυτοποίηση στους μετανάστες. Αρνήθηκα να τα δώσω γιατί μόλις είχαμε προμηθευτεί και είχαμε μέσα είδη ένδυσης για τα τμήματα μας. Μου εγγυήθηκε ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά και όταν αντικρύσαμε τα γραφεία, μέχρι και την… ανάγκη τους είχαν κάνει μέσα. Φυσικά δεν πήραμε καμία αποζημίωση και δεν είπαμε τίποτα. Τώρα με το έτσι θέλω μας βγάζουν από τα γραφεία μας για να μπει ο Έσπερος. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος και δεν θέλω να πω περισσότερα. Κατά 99% αποχωρώ από την ομάδα, στην οποία θα είμαι πάντα δίπλα αλλά όχι ως πρόεδρος. Ο Ιπποκράτης δεν φταίει σε τίποτα, είναι το ευχαριστώ για μία ομάδα που μας εκπροσωπεί στην Α2 Κατηγορία».

Πηγή: 12sports.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Η Ελευθερούπολη διέσυρε τον Λεύκιππο στη Ξάνθη

Το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό έδωσαν Λεύκιππος και Ελευθερούπολη, η οποία προ ημερών είχε …