Κεντρική Basket League Basket league: Μέχρι την Παρασκευή η ψηφοφορία για τους κορυφαίους

Basket league: Μέχρι την Παρασκευή η ψηφοφορία για τους κορυφαίους

Η Παρασκευή θα είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας για τους κορυφαίους παίκτες της φετινής basket league, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Οι φίλαθλοι των ομάδων μπορούν να ψηφίζουν μια φορά κάθε μέρα, ενώ οι νικητές θα προκύψουν από κλήρωση στις 8/7 και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email από τον ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

 «ο ΕΣΑΚΕ δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους, τον «έκτο παίκτη» της Basket League, να πάρουν μέρος στην ανάδειξη των κορυφαίων του Πρωταθλήματος!

Με την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία (έως μια κάθε μέρα) οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα:

– Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ασφαλιστήριο  κατοικίας, ετήσιας διάρκειας προσφορά της « Υδρογείου Ασφαλιστικής », πολύτιμου «συμπαίκτη» για πολλά χρόνια του ΕΣΑΚΕ και της Basket League .

– Ένας τυχερός θα κερδίσει μια διπλή μπασκέτα πόρτας της Spalding « NBA OVER THE DOOR SYSTEM » προσφορά της Top Trends , που και εκείνη στηρίζει εδώ και χρόνια τον ΕΣΑΚΕ και την Basket League .

– Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν την επίσημη μπάλα της Basket League Spalding TF-1000 Legacy .

Η ανάδειξη των καλύτερων της Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2018-19 θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Η ανάδειξη του δημοφιλέστερου παίκτη της Basket League γίνεται αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού!

Οι νικητές των δώρων θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης για την προαδειοδότηση

Συγκροτήθηκε σήμερα (16/6) η Επιτροπή Αξιολόγησης που προβλέπει η υπουργική απόφαση για τη…