Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αρνόκουρος: “Τιμή και απίστευτη εμπειρία η συμμετοχή στο Παγκόσμιο U19”

Αρνόκουρος: “Τιμή και απίστευτη εμπειρία η συμμετοχή στο Παγκόσμιο U19”

Ο Γιώργος Αρνόκουρος δεν κρύβει την πεποίθηση πως η Εθνική U19 θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ηρακλείου, αλλά σε κάθε περίπτωση απολαμβάνει τη συμμετοχή του για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση.

«Βγάλαμε μια καλύτερη εικόνα στα τελευταία ματς, αλλά έπρεπε να το έχουμε κάνει από την αρχή. Μας μένει μια πικρία και η σκέψη ότι αν παίζαμε έτσι από τα πρώτα ματς θα είχαμε μεγαλύτερη τύχη στη διοργάνωση, αλλά τώρα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι», τόνισε ο 19χρονος σέντερ.

«Πλέον θα προσπαθήσουμε για την ένατη θέση απέναντι στην Αυστραλία. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε ακόμη πολύ καλύτερα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», πρόσθεσε.

Ο ίδιος λατρεύει αυτό που κάνει και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να γίνεται καλύτερος. «Είχα βρεθεί στο παρελθόν κοντά στο να παίξω σε μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά στο τέλος έχασα την ευκαιρία. Δεν τα παράτησα όμως. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω. Το μπάσκετ για μένα είναι τρόπος ζωής και ξέρω πως πρέπει να στερηθείς πολλά πράγματα αν θες να πετύχεις κάτι καλό. Δεν με κουράζει καθόλου γιατί το κάνω με αγάπη».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο που ολοκληρώνεται σήμερα θα του μείνει αξέχαστο. «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ και θέλω κάθε φορά που αγωνίζομαι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε στιγμή του αγώνα. Είναι μια απίστευτη εμπειρία και σίγουρα θα με βοηθήσει, τόσο αν κληθώ ξανά σε εθνική ομάδα, όσο και στο μέλλον μου γενικότερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ελλάδα – Σερβία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Σε κυκλοφορία δόθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι Ελλάδα – Σερβία. Την τελευταία τη…