Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Άρχισαν οι προεγγραφές στις ακαδημίες του Προμηθέα

Άρχισαν οι προεγγραφές στις ακαδημίες του Προμηθέα

Προμηθέας Πάτρας διαθέτει από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές στην Ακαδημία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά;

“Αρχίζει στα τέλη Αυγούστου η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου. Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα.

Η διαδικασία προεγγραφής διακρίνεται σε:

α) αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013) και

β) νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013).

Α. Αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013)

Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2018-2019) έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους, μέσω της Εφαρμογής Διαχείρισης Ακαδημίας, έχοντας ενημερωθεί και για το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020. Πρέπει να υποβάλλουν την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, για να διατηρήσουν την θέση τους. Σε περίπτωση που η σχετική φόρμα υποβληθεί μετά την 05/08/2019, οι αθλητές/τριες αντιμετωπίζονται ως νέα μέλη και ακολουθούν την διαδικασία «νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας».

Β. Νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013)

Οι νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας πρέπει να υποβάλλουν ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους το χρονικό διάστημα 11-20/08/2019, λαμβάνοντας υπόψη τις κενές διαθέσιμες θέσεις ανά τμήμα. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις αφενός θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (σ.σ. σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης ενδιαφέροντος) και αφετέρου θα αναζητηθεί λύση για την συγκρότηση επιπλέον τμήματος, εφόσον το πλήθος των αιτούντων το επιτρέπει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της γραμματείας της ακαδημίας, κ. Μάρα Σαρρή, στο τηλέφωνο 6987329368”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Basket League: Αφιέρωμα στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΣΑΚΕ, καθώς η διογανώτρια αρχή της Α1 μπά…