Κεντρική Β' Εθνική Ακόμη ένα ταλέντο στον Εθνικό (pic)

Ακόμη ένα ταλέντο στον Εθνικό (pic)

giannis pikeas ikaros

Ο Εθνικός τη φετινή χρονιά έχει αποφασίσει να συνδυάσει εμπειρία με νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και σ΄αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη ενός νεαρού παίκτη. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Πικέα, που πέρσι αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό.

Ο 19χρονος συνδέεται με τον Εθνικό, καθώς ο πατέρας του στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη ενός νεαρού παίκτη, του Γιάννη Πικέα. Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής είναι 19 χρονών αγωνίζεται στη θέση πέντε και έχει ύψος 2,05 μέτρα.

Η ομάδα μας πιστή στο πλάνο της δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές. Ο Εθνικός μας τη νέα χρονιά θα δώσει ευκαιρίες στους μικρούς ταλαντούχους παίκτες μας και είμαστε σίγουροι ότι με τον ενθουσιασμό τους και με την εμπειρία των μεγαλύτερων παικτών, ο Εθνικός θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Γιάννης Πικέας: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που βρίσκομαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα, που έχει μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ. Την ομάδα την αγαπάω από μικρό παιδί, είναι η ομάδα μου, καθώς στο παρελθόν τη φανέλα του Εθνικού έχει φορέσει και ο πατέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100% για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Ο κόσμος του Εθνικού σε κάθε αγώνα στηρίζει την ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι στο πλευρό μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ανταποδώσουμε την στήριξη μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Επιτροπή Μπάσκετ Εθνικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…