Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ζήσης:”H Ελλάδα θα κάνει μεγάλο Παγκόσμιο Κύπελλο”

Ζήσης:”H Ελλάδα θα κάνει μεγάλο Παγκόσμιο Κύπελλο”

zisis eurobasket 2005

Ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος αποχώρησε από την Μπάμπεργκ έπειτα από 4 χρόνια συνεργασίας, βρίσκεται στην Ιταλία με την οικογένεια του και μίλησε σε Ιταλική ιστοσελίδα για την Εθνική Ελλάδος, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι θα κάνει μεγάλο Παγκόσμιο κύπελλο.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την εθνική Ιταλίας και είπε ότι ενώ πάντα έχει καλές μονάδες, κάτι της λείπει για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Κατά τη γνώμη μου η ελληνική ομάδα θα είναι πολύ επικίνδυνη, αν όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όταν υπάρχει ένας τέτοιος παίκτη περιστοιχισμένος από παίκτες με μεγάλη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, οι πιθανότητες να πας καλά είναι πολλά. Είμαι σίγουρος πως η Ελλάδα θα κάνει ένα μεγάλο Παγκόσμιο!”

Για την Εθνική Ιταλίας: “Είναι μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά πάντα λείπει κάτι για να κάνει το μεγάλο βήμα. Η εμπειρία μου λέει πως έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο αυτό το βήμα μετά τους προημιτελικούς. Πολλές ομάδες φτάνουν ως εκεί, αλλά χρειάζεται να κάνεις ένα τέλειο παιχνίδι για να προχωρήσεις. Η Ιταλία έχει όσα χρειάζονται για να έχει επιτυχία, αλλά θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως σε αυτές τις διοργανώσεις που διαρκούν δύο εβδομάδα όλα μπορεί να συμβούν. Είναι παιχνίδια που μια άμυνα, ένα ριμπάουντ, ένα εύστοχο σουτ μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα ενός αγώνα ή μιας ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…