Κεντρική NBA Βόμβα Βούτσεβιτς:”Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω στην Κίνα με το Μαυροβούνιο”
NBA

Βόμβα Βούτσεβιτς:”Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω στην Κίνα με το Μαυροβούνιο”

vucevic maurovunio

Αναποφάσιστος για το αν θα συμμετάσχει ή όχι με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, εμφανίστηκε ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Ο σέντερ των Μάτζικ, δήλωσε ότι το θέμα της συμμετοχής του είναι αλληλένδετο με το μέλλον του στο ΝΒΑ, καθώς πλέον είναι ελεύθερος. Να θυμίσουμε ότι στον όμιλο του Μαυροβουνίου βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα, μαζί με τις Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος ψηλός:

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημα ακόμη, καθώς η περίοδος των ανταλλαγών ξεκινά την 1η Ιουλίου και μέχρι τότε απαγορεύονται οι συζητήσεις. Είμαι χαρούμενος στο Ορλάντο και αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της ομάδας από την ημέρα που ήρθα.

Όλα πήγαν πολύ καλά με τον νέο προπονητή, καθώς παίξαμε και στα playoffs. Έχω διαβάσει πως με θέλουν μερικές ομάδες, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Όταν έρθουν οι προτάσεις θα τις εξετάσω και θα αποφασίσω.

Περιμένω να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το συμβόλαιό μου. Έτσι, η συμμετοχή μου με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου θα εξαρτηθεί από το που θα συνεχίσω την καριέρα μου και τι θα μου ζητηθεί. Ελπίζω μέχρι να συγκεντρωθεί η ομάδα (σ.σ. 25/7) πως θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και πως θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω την απόφασή μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…