Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Το πιο γλυκό… Buzzer

Το πιο γλυκό… Buzzer

bekatorou buzzer

Ποιος είπε ότι μπορείτε να… απολαύσετε ένα Buzzer μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου; Υπάρχουν κι άλλα, εξίσου εντυπωσιακά και πολύ πιο γλυκά. Η πρόταση της βραδιάς έρχεται από τα ζαχαροπλαστεία Buzzer Bitter, που διοργανώνουν Παγωτό… πάρτι! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Το Party με Παγωτό θα γίνει στο κατάστημα του Γαλατσίου. Ένα πάρτι το οποίο ξεκινά στις 19:00 και ολοκληρώνεται στις 23:00, με κερασμένα σφηνάκια παγωτού για όλο τον κόσμο, που θα περάσει από τη Βεΐκου 8.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τα Buzzer Bitter έχουν μια ξεχωριστή πρόταση: Παγωτό Vegan, για όσους δεν θέλουν ζάχαρη και γάλα.

Παγωτό με λάδι, που δεν χάνει τίποτα από τη γεύση του, όπως παραδέχεται στο σχετικό βίντεο και η Μαρία Μπεκατώρου. Παγωτό που -επειδή το δοκιμάσαμε σας το λέμε- δεν καταλαβαίνετε ότι έχει διαφορετική σύσταση. Γευστικά είναι εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο με τα παραδοσιακά παγωτά (τα οποία, φυσικά, υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία), αλλά σας επιτρέπει να το γευτείτε δίχως… ενοχές.

pagoto vegan

Για όσους θα επισκεφτούν το κατάστημα των Buzzer Bitter στο Γαλάτσι απόψε το βράδυ, η δική μας πρόταση είναι να δοκιμάσουν παγωτά με γεύσεις, όπως το φυστίκι κι η φράουλα. Θα διαπιστώσουν ότι πρόκειται για παγωτά που φτιάχτηκαν με πραγματατικούς καρπούς και φρούτα κι όχι με… άρωμα και νερό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…