Κεντρική Ελλάδα Camp Το Greece Serbia Basketball Camp by Νίκος Χατζής επιστρέφει!

Το Greece Serbia Basketball Camp by Νίκος Χατζής επιστρέφει!

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Νίκος Χατζής διοργανώνει σε συνεργασία με Σέρβους προπονητές το Greece-Serbia Basketball Camp, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα σε Αθήνα και Καλαμάτα!

Το μόνο εξειδικευμένο Basketball Camp στην Ελλάδα είναι αυτό που διεξάγεται υπό την αιγίδα του μεγάλου άσου του παρελθόντος και νυν προπονητή, του Νίκου Χατζή και την τεχνογνωσία της σερβικής σχολής μπάσκετ.

Η Σέρβικη ακαδημία μπάσκετ, που θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες στον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα για μια ακόμη χρονιά, ώστε να αναδείξει το ελληνικό ταλέντο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που στις μέρες μας χιλιάδες Σέρβοι μπασκετμπολίστες, κάνουν μεγάλη διεθνή καριέρα.

Το Greece Serbia Basketball Camp διοργανώνεται φέτος σε δύο περιόδους και δύο διαφορετικές πόλεις. Η πρώτη περίοδος θα διεξαχθεί το διάστημα 17 με 21 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με την Φ.Ε.Α. Ν.Φ. – Ν.Χ.

Η δεύτερη περίοδος θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ» Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Σ.Κ. «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου.

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε αίτηση εγγραφής

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…