Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τι εστί Γιώργος Καραμάνος… (pics)

Τι εστί Γιώργος Καραμάνος… (pics)

karamanos 1

Σύμφωνα με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Καραμάνος συζήτησε με τους Μπάνε Πρέλεβιτς και Θανάση Κατσαρή για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ. Ο Καραμάνος ασχολείται με τον κατασκευαστικό χώρο αλλά δραστηριοποιείται και στον διαφημιστικό τομέα και -βάσει των όσων επισήμως ενημερώνει η ΚΑΕ- εκπροσωπεί επιχειρηματίες που έδειξαν ενδιαφέρον για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, λέγεται πως στο μυαλό είναι το μάνατζμεντ της ΚΑΕ (πιθανό το σενάριο νέας διοίκησης Πρωτοδικείου). Όσον αφορά το κομμάτι της ιδιοκτησίας, θα πρέπει να φανεί ποια είναι η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη στα 2,5 εκ. ευρώ που έχει “βάλει” στην ΚΑΕ. Ουσιαστικά αυτός έχει τον τελευταίο λόγο, οπότε με αυτόν πρέπει να γίνει σχετική κουβέντα, αν το θέμα φτάσει στο ιδιοκτησιακό. Κατά τα άλλα, όσον αφορά τον Καραμάνο, έχει κάνει φιλανθρωπίες σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαδίκτυο ενώ είναι εμπνευστής της ΑΜΚΕ “Δεν Λησμονώ” που αναφέρεται στις θηριωδίες των Γερμανών στην χώρα μας την περίοδο της κατοχής.

Σχετικά με κάποιες άλλες λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν με τον Καραμάνο (σ.σ. παρακάτω τον βλέπετε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο), για την έκθεση φωτογραφίας (600 και πλέον φωτογραφιών) που είχε γίνει με θέμα τις θηριωδίες των Γερμανών στην Ελλάδα, είχε πει: “Αυτή η έκθεση ξεκίνησε περίπου πριν από 6 χρόνια όταν συναντήθηκα με τον Ανδρέα Ανδρουλιδάκη και μου εξιστόρισε την τραγική που έζησε η οικογένειά του στο χωριό Ροδάκινο της Κρήτης από τους Ναζί. Μετά από ένα χρόνο πραγματοποιήσαμε στον χώρο του Ζαππείου την πρώτη έκθεση φωτογραφίας με τις θηριωδίες των Ναζί στην χώρα μας με τον Χρήστο Σπίρτζη να την εγκαινιάζει”.

Ακόμη, μεταξύ άλλων, έχει αναφέρει πως “θα θέλαμε κάποια στιγμή να μας προσκαλέσει η Γερμανική κυβέρνηση και να μας παραχωρήσει κάποιο χώρο ούτως ώστε να γνωρίσουν και οι πολίτες της Γερμανίας τις θηριωδίες του Ναζισμού” ενώ είχε δηλώσει και ότι “πιστεύω πως η φιλανθρωπία δεν πρέπει να χει επώνυμο διότι αυτό που κάνεις το κάνεις για εσένα και όχι για να κάνεις επίδειξη το ποιος είσαι”.

Για τους στόχους του 2019, είχε υπογραμμίσει: “Το 2019 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά όπου εκτός από την διανομή τροφίμων Χριστούγεννα και Πάσχα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για τα παιδιά άπορων οικογενειών. Ήδη συζητάμε με κάποιες κατασκηνώσεις όπου θέλουμε να στείλουμε για μια εβδομάδα 100 με 150 παιδιά.Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες αυτών που λέω σας δηλώνω ότι μαζί με αυτά τα παιδιά στις ίδιες κατασκηνώσεις θα πάνε και τα δικά μου παιδιά. Επίσης στα πλάνα μας για το 2019 έχουμε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα του κοινωνικού φροντιστηρίου σε δύο δήμους για αρχή όπου θα διδάσκονται άπορα παιδιά μαθηματικά και γλώσσα.Υπολογίζουμε ότι θα εξυπηρετούνται οι ανάγκες 150 παιδιών”.

karamanos 2

karamanos 3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …