Κεντρική Διεθνή Σβεντ:”Ελπίζω να μείνει μαζί μας ο Τίμα”

Σβεντ:”Ελπίζω να μείνει μαζί μας ο Τίμα”

sved

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάνις Τίμα, ο αστέρας της Χίμκι, Αλεξέι Σβεντ στην ιστοσελίδα iz.ru. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Κουρτινάιτις, μίλησε για τους τελικούς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την απουσία του Τίμα, τονίζοντας ότι είναι σημαντική αλλά όλοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Παράλληλα, ο γκαρντ της Χίμκι δήλωσε ότι ο Λετονός -που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό– είναι πολύ σημαντικός για την φιναλίστ της VTB league, εκφράζοντας την ελπίδα και την θέληση του να καταφέρει η ομάδα να τον κρατήσει.

Για τoν Τίμα είπε: “Ο Γιάνις έχει γίνει πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Έχει πολύ καλό μακρινό σουτ και γιαυτό κοιτάω πάντα να του πασάρω την μπάλα. Έχει την ικανότητα να σκοράρει 8/10 τρίποντα. Ελπίζω να παραμείνει στην ομάδα την επόμενη σεζόν”.

Για την απουσία του στα ματς με την ΤΣΣΚΑ: “Είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολα στους τελικούς χωρίς αυτόν αλλά δεν σκοπεύουμε να τα παρατήσουμε. Στα χαρτιά, η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί, αλλά όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…