Κεντρική NBA Στίβενς: “Ντρέπομαι γι’ αυτό που έγινε, ζήτησα συγγνώμη από τον Λόουρι”
NBA

Στίβενς: “Ντρέπομαι γι’ αυτό που έγινε, ζήτησα συγγνώμη από τον Λόουρι”

lowry raptors

O Μαρκ Στίβενς, o μέτοχος των Ουόριορς, ήταν ο θεατής που έσπρωξε τον Κάιλ Λόουρι στο παιχνίδι με του Ράπτορς και έκανε δηλώσεις σχετικά με αυτό μετά την τιμωρία του από το ΝΒΑ με πρόστιμο ύψους 500.000 δολαρίων και ποινή αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα της ομάδας για την σεζόν 2019-20. Συγκεκριμένα είπε:

“Παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου και ντρέπομαι γι’ αυτό που έγινε. Αυτό που έκανα ήταν λάθος και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο κύριος Λόουρι δεν το άξιζε αυτό και ζήτησα συγνώμη στον ίδιο και στον οργανισμό των Ράπτορς”.

Οι Ουόριορς ανέφεραν: “Η συμπεριφορά του κυρίου Στίβενς δεν αντανακλά τα υψηλά στάνταρ που ελπίζουμε ότι δείχνουμε ως οργανισμός. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για τις πράξεις του και μαζί με τον κύριο Στίβενς ζητάμε ειλικρινή συγνώμη στον Κάιλ Λόουρι και στον οργανισμό των Ράπτορς για το ατυχές περιστατικό. Δεν ανήκουν στον χώρο τέτοια περιστατικά μεταξύ φιλάθλων ή οποιουδήποτε άλλου με παίκτες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ΝΒΑ. Ο κύριος Στίβενς δεν θα βρεθεί σε άλλα ματς των τελικών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…