Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Υπήρξε φάουλ στην τελευταία φάση”

“Υπήρξε φάουλ στην τελευταία φάση”

mpanki aek

Η ΑΕΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί σε τελικούς της Α1 ύστερα από αρκετά χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Προμηθέα. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, τόνισε ότι μετάνιωσε για τον τρόπο που προσέγγισαν το ματς, ενώ έκανε αναφορά και στην τελευταία φάση, στην οποία θεωρεί ότι έγινε φάουλ πάνω στον Σαντ Ρος.

Αναλυτικά:

“Πρώτα απ’ όλα, θέλω να συγχαρώ τον Προμηθέα για τη νίκη του. Από την πλευρά μας, μετανιώνουμε για τον τρόπο που προσεγγίσαμε τον αγώνα, ήμασταν νευρικοί. Δεν ήμασταν ικανοί να παίξουμε επιθετικά και αμυντικά με την ένταση που μας χαρακτηρίζει. Τα χαμηλά ποσοστά μας από το τρίποντο καθόρισαν τον αγώνα σήμερα. Πραγματικά μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών να γυρίσουν το ματς και προσπάθησαν να αντεπεξέλθουν παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κάναμε πάρα πολλά λάθη και ιδιαίτερα όσον αφορά τα φάουλ. Ποτέ δεν είναι εύκολο να δίνεις έναν τέτοιο αγώνα με τέτοια πίεση. Δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα λεπτά της παράτασης. Ο Σαντ Ρος ήταν ο μόνος που είχε την ενέργεια να πάρει το σουτ. Διαμαρτυρήθηκε γιατί θεωρώ ότι υπήρξε επαφή με τον Τσαϊρέλη. Πιστεύω θα έπρεπε να δοθεί φάουλ. Η απόφασή του, να πάει προς τον ψηλό παίκτη ήταν σωστή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…