Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ταιριάζει στον σύλλογο ο νέος προπονητής”

“Ταιριάζει στον σύλλογο ο νέος προπονητής”

aggelopoulos aek

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ σημείωσε ότι η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα τεχνικού ταιριάζει στην Ένωση.

“Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή. Για τον προπονητή δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από χαμηλά. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα. Σε όλες τις ομάδες του αυτό που βλέπουμε είναι πως βάζει ταυτότητα στις ομάδες του. Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να τον κρίνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι για τον άνθρωπο Ηλία. Είχαμε πάντα μια συνεργασία λόγω μικρών Εθνικών ομάδων. Είναι δουλευταράς, έχει αποδείξει πως έχτισε μόνος το δρόμο του. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα και έχει τα στοιχεία για επιτυχία. Και νομίζω πως έχει την ιδιοσυγκρασία που ταιριάζει στον σύλλογο. Τον καλωσορίζουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η παρουσία του Έλληνα τεχνικού στις μικρές εθνικές ομάδες: “Η αποτίμηση της αξίας και η αξιοποίηση των νέων έπαιξε ρόλο στην απόφασή μας”.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Χαρης Κουτάς, ανέφερε από την πλευρά του: “Να καλωσορίσω τον νέο προπονητή της ομάδας. Είναι μια σημαντική μέρα. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι στη φάση να μην υπάρχει κανένα ζήτημα με τον προπονητή. Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία και να πρωταγωνιστεί η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…