Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πρέπει να χαρούμε για την τρίτη θέση”

“Πρέπει να χαρούμε για την τρίτη θέση”

luca banki aek

AEK υστερα από ένα ντέρμπι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι και με συνολικό σκορ 3-1 πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, σημείωσε ότι πρέπει να χαρούν για την τρίτη θέση ύστερα από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Αναλυτικά:

“Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες. Το Περιστέρι έκανε εκπληκτική χρόνια. Είναι απίστευτο αποτέλεσμα η τέταρτη θέση μετά την άνοδο και έδωσαν ζωή σε μια ανταγωνιστική σειρά. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου.

Ο τρόπος που παίξαμε αυτήν τη σειρά είχε διαφορετικά συναισθήματα σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Χάσαμε το πάθος μας μετά τον πέμπτο ημιτελικό μετά χάσαμε και παίκτες. Ήταν ξεκάθαρο πως θα δυσκολευόμασταν να βρούμε κίνητρο και παίξαμε τέσσερα πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Είναι φανερό ότι αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συγχαρώ το σταφ μου. Μιλάω για τους βοηθούς μου και έκαναν εξαιρετική δουλειά για την ομάδα καθημερινά ενώ με βοήθησαν να μπω σε αυτή τη νέα κατάσταση για μένα. Και επειδή σε όλο το σταφ που δουλεύει συνεχώς. Πραγματικά όλοι χρειάστηκε να κάνουν πολλή δουλειά.

Θυμάμαι τα λόγια του προέδρου που έλεγε πως η ΑΕΚ προερχόταν από μια τέλεια χρόνια χωρίς ατυχίες και αποτελέσματα και αυτό ήταν δουλειά του ιατρικού τιμ. Το ιατρικό τιμ έδειξε φέτος την αξία του. Όπως είδατε σε κάθε παιχνίδι λόγω ατυχιών προσπαθήσαμε να έχουμε την καλύτερη ομάδα. Ακόμα και σήμερα είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Ήταν φανερή η ένταση και η κούραση. Είχαμε θέληση να τελειώσουμε τη σειρά χωρίς να έχουμε καταφέρει να το κάνουμε νωρίτερα. Πρέπει να χαρούμε για την τρίτη θέση υπογραμμίζοντας τα προβλήματα που είχαμε όλη τη σεζόν φτάνοντας στη σειρά με συγκεκριμένα κριτήρια. Ευχαριστώ τον Γιώργο. Ήταν ο βοηθός μου εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…