Κεντρική Basket League Άρης “Έχουμε κανονίσει συναντήσεις της ΚΑΕ με επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”

“Έχουμε κανονίσει συναντήσεις της ΚΑΕ με επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”

rodolfos

Το “Διεθνές Δίκτυο Φίλων ΑΡΗ” κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να βοηθηθεί οικονομικά η ΚΑΕ και ο επικεφαλής, Ροδόλφος Μασλίας μίλησε για τις σκέψεις που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το “ταμείο” της -μέχρι τώρα- προσπάθειας του Δικτύου Αρειανών:

“Αυτή η πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον μικρό σύνδεσμό μας στο Λουξεμβούργο είχε πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση, έχουμε ήδη περίπου 80 άτομα από όλα τα μέρη του κόσμου, που έχουν σημαντικές θέσεις, επαφές και μεγάλη αγάπη για τον Άρη. Έχουμε από τις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον, Νέα Ορλεάνη), από την Αυστραλία, τη Μασσαλία, την Φρανκφούρτη, το Λονδίνο. Το πιο σημαντικό δεν είναι ο αριθμός των ατόμων αλλά η πολλή όρεξη για δουλειά. Πολλά μέλη έχουν αναλάβει με δική τους πρωτοβουλία, να προβάλλουν παρουσιάσεις, σε συνεργασία με τους φορείς του Άρη. Μας δίνουν τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να ετοιμάσουμε μια σωστή προσέγγιση πιθανών χορηγών – επενδυτών.

Έχει δημιουργηθεί ένα -κλειστό- φόρουμ για τα μέλη του δικτύου, που γίνονται οι συζητήσεις των ιδεών. Μπορώ να σας αναφέρω ενδεικτικά δύο ιδέες που είχαμε, με την μία να έχει προχωρήσει ήδη και να έχει δημοσιευθεί. Μια πρωτοβουλία για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για το μπάσκετ ώστε να εισρεύσει «ζεστό» χρήμα η ΚΑΕ. Έχει και μια δεύτερη πτυχή αυτή η προσπάθεια, τα μέλη των συνδέσμων εξωτερικού που θα αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, θα κάνουν δωρεά κάποια από αυτά σε άπορες οικογένειες. Έχουν ενημερωθεί οι σύνδεσμοι του εξωτερικού, έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με την ΚΑΕ. Παρότι δεν πάω πολύ συχνά στο γήπεδο, παίρνω ένα διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, για μένα και δύο-τρία ακόμα για το Σύλλογο.

Μία δεύτερη πρωτοβουλία που έχουμε είναι να διοργανώσουμε στο Παλέ ντε Σπορ μία συναυλία για την ενίσχυση και την προβολή της ιστορίας του Άρη, τιμώντας παλιούς αθλητές και προπονητές. Πάντως με καλλιτέχνες που έχουν τραγουδήσει για τον Άρη. Η μία είναι η Μαρινέλα. Θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο. Θέλουμε να έχει και τηλεοπτική κάλυψη ώστε να προβληθεί σε όλη την Ελλάδα. Τα έσοδα φυσικά θα πάνε στην ΚΑΕ Άρης. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Γουλιέλμο. Έχουμε αρχίσει τις επαφές για να δούμε αν μπορεί να γίνει”.

Για το τι πιστεύει ο Γουλιέλμος για την νέα χρονιά:

“Όλοι δουλεύουν. Ξέρουμε ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Αγωνιστικά η ομάδα δεν είναι πολύ ψηλά, είναι δύσκολο να βρεθούν και χορηγοί. Είναι πάντως ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του Δικτύου. Έχουμε κανονίσει συναντήσεις της ΚΑΕ με επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με παρουσία μελών του Δικτύου, με πείρα από το μάρκετινγκ.

Υπάρχουν μεγάλες διεθνείς εταιρίες, που ειδικεύονται σε μεγάλες επενδύσεις σε αθλητικά σωματεία. Ονόματα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε”.

Για το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το μπάσκετ και όχι το ποδόσφαιρο:

“Έχουμε μιλήσει και με τον κ. Καρυπίδη. Αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ έχει μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη και άμεση. Στο ποδόσφαιρο «τρέχουν» μερικά πράγματα. Το Δίκτυο είναι φυσικά και στη διάθεση της ΠΑΕ. Και οι επενδυτές τους οποίους θα πλησιάσουμε, θα τους προτείνουμε ένα κοινό «πακέτο» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ”.

Για το πότε έρχεται στην Ελλάδα:

“Τον Ιούλιο. Θα έρθω μαζί με κάποια μέλη του Δικτύου και θα κανονίσουμε κάποιες συζητήσεις με φορείς, εταιρείες και δυνητικούς επενδυτές. Πρέπει να ετοιμάσουμε το υλικό. Έχουμε βάλει μπροστά μια πολύ ωραία παρουσίαση για τον Άρη, προς εν δυνάμει επενδυτές, διότι μπορεί να μη ξέρουν κάτι για τον Άρη. Αυτό το υλικό θα εγκριθεί πρώτα από την ΚΑΕ Άρης”.

Tέλος, ανέφερε: “Το Δίκτυο με εξέπληξε. Ένας από την Αμερική έστειλε ότι «αυτό το Δίκτυο μου έχει γίνει… πλήρη απασχόληση», δηλαδή δουλεύει πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…