Κεντρική Γ' Εθνική Παρελθόν από τον Αργοναύτη ο Ζερβός

Παρελθόν από τον Αργοναύτη ο Ζερβός

Ο Γιώργος Ζερβός ύστερα από τρία χρόνια στον Αργοναύτη Ραφήνας αποτελεί παρελθόν. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους και η ομάδα έφτιαξε ένα μίνι βίντεο αφιέρωμα.

Αναλυτικά:

“Οι στιγμές του αποχαιρετισμού είναι πάντα δύσκολες και έτσι νιώθουν και όλοι στον Αργοναύτη Ραφήνας αυτές τις ώρες. Μετά από 3 χρόνια άψογης συνεργασίας, ο Γιώργος Ζερβός αποχαιρέτισε χθες τους συμπαίκτες του, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση για να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Ο λόγος ήταν καθαρά επαγγελματικός, κάτι που έκανε το αντίο ακόμα πιο δύσκολο. «Κατεβαίνω από το καράβι των Αργοναυτών, γεμάτος με ωραία συναισθήματα. Καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να αποδείξουμε ότι δεν κάνουν τα λεφτά τις ομάδες, αλλά οι ωραίες παρέες. Εύχομαι από την καρδιά μου το καράβι του Αργοναύτη να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Σας ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια», τόνισε ο σταθερά πρώτος σκόρερ όχι μόνο της ομάδας, αλλά και των κατηγοριών όπου αυτή αγωνιζόταν, Γιώργος Ζερβός.
Όλη η οικογένεια του Αργοναύτη, εύχεται στον αειθαλή Γιώργο Ζερβό τα καλύτερα και τον ευχαριστεί γιατί μαζί του δεν είναι μόνο ότι ανέβηκε σερί δύο κατηγορίες και έφτασε στην 4η θέση της Γ’ Εθνικής, αλλά γιατί ήταν ένα παράδειγμα προς όλους και κυρίως για τα νέα παιδιά που δίπλα του γαλουχήθηκαν στις μεγάλες κατηγορίες. «Τα λόγια είναι περιττά για τον Γιώργο. Για μένα ήταν η ασφάλεια στο μπασκετικό κομμάτι και ο φίλος μου που δεν χάσω ποτέ. Το μοναδικό ευχάριστο σε όλη την υπόθεση είναι ότι τουλάχιστον δεν θα τον έχω αντίπαλο μου. Ευχάριστο για μένα, δυσάρεστο για όλους στην κατηγορία όπου θα αγωνίζεται», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα απλό δείγμα για ευχαριστώ από εμάς για σένα Γιώργο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Μας σκοτώνει ο φόβος και η αδράνεια, πρέπει να βρεθεί λύση”

Τους προβληματισμούς του αναφορικά με την αδράνεια που επικρατεί στην λήψη αποφάσεων από τ…