Κεντρική Β' Εθνική Παράπονα Ευκαρπίας για τις κλήσεις της Εθνικής Νέων

Παράπονα Ευκαρπίας για τις κλήσεις της Εθνικής Νέων

eukarpia

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους παίκτες, που θα συμμετάσχουν με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό. Η Ευκαρπία έχει παράπονα από τις επιλογές των προπονητών της ομάδας και με ανάρτηση της τα εξέφρασε.

Αναλυτικά:

“Κύριε Λημνιατη και κύριε Δοξακη προπονητές της εθνικής νέων Ελλάδος στο άθλημα μας καλά θα ήταν κάποια στιγμή να μας αναλύσετε και εμάς το σκεπτικό σας αλλά και την διαδικασία με την οποία καλούνται οι αθλητές στην εθνική μας ομάδα. Δηλαδη παρακολουθείτε μέσα από τους αγώνες την πορεία τους; Πρέπει οπωσδήποτε αυτοί να είναι πρωταθλητές στην ομάδα τους; {ρέπει εμείς να σας καλέσουμε και να σας πούμε ότι έχουμε εξαιρετικούς 99δες αθλητές ώστε να έρθετε να τους δείτε; πρέπει εμείς να ξέρουμε κάποιους…..;

Σε κάθε περίπτωση κάτι πείτε μας για να γνωρίζουμε και εμείς την διαδικασία. Θα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την απάντηση σας αφού σας τονίσουμε πως σίγουρα κάτι εξαιρετικό έχετε ξεχάσει από την πρωταθλήτρια Γ’εθνικης 4ος όμιλος ομάδα της Ευκαρπίας και θα το διαπιστώσετε πρώτα ο Θεός σε πολύ λίγα χρόνια…..

Υγ. Συγχαρητηρια στις ομάδες του Πευκοχωρίου,Αίας Ευόσμου, Ανατόλια και Ελευθερούπολης για αυτες τις τιμητικές κλίσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …