Κεντρική Ελλάδα Πανελλήνιο Κορασίδων: ΠΑΟΚ – Χανιά 63-45

Πανελλήνιο Κορασίδων: ΠΑΟΚ – Χανιά 63-45

paok xania korasides

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 63-45 των Χανίων και πλέον διεκδικεί την τρίτη θέση.

Τα Χανιά παίζοντας δυναμικά κάτω από το καλάθι προηγήθηκαν με σκορ 5-9 (5΄00΄΄), όμως ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά στο με 15-13 λίγο πριν τη λήξη της περιόδου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζοντας πιο συγκεντρωμένα στο δεύτερο δεκάλεπτο ξέφυγε με 29-21 (1΄57΄΄), ενώ αποδίδοντας καλή άμυνα και βελτιωμένη επίθεση ανέβασε τη διαφορά στο 49-29 (2΄45΄΄) στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο απλά διατήρησε την υπέρ του διαφορά και επικράτησε με το τελικό 63-45. Τα Χανιά ολοκλήρωσαν τον αγώνα με τρεις τραυματισμούς, της Ακρίβου στο δεξί χέρι, της Καραμούστου στο δεξί γόνατο και της Δασκουλίδου στη μέση.

Δεκάλεπτα: 15-15, 35-23, 51-33, 63-45

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Ασλανίδης

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φράγκου, Μπουτσούκη 3(1), Πολυμένη 20, Άλλεν, Στεργάκη 10, Τζέλου 2, Χατζηδάκη 8(2), Καζαμία 6, Πιτσούλη 2, Γενναίου 6, Κουματσιώτη 4, Παπαγεωργίου 2.

ΟΑ Χανίων (Δημητρουλάκη): Τσώνη 6(2), Παπαδάκη, Λυβιάκη, Χαιρετάκη 4, Λουπασάκη, Γιακουμάκη 2, Καραμούστου, Ακρίβου, Παπαδάκη 12(1), Δασκουλίδου 15(1), Κίντριλη 6, Πέσκου.

Δηλώσεις

Πολυμένη (αθλήτρια ΠΑΟΚ): Δεν ήταν εύκολη νίκη για εμάς, τα Χανιά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλές παίκτριες, αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο που μας είχαν δώσει οι προπονητές μας και καταφέραμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την απόδοσή μας σήμερα και είναι μια εικόνα που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε για το αυριανό παιχνίδι. Κάναμε μια κακή ήττα στην αρχή, χάσαμε δύο παιχνίδια στον πόντο και αυτό δεν είναι κάτι ευχάριστο για μας αλλά προσπαθούμε τώρα να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση γίνεται. Το παιχνίδι με τον Κρόνο θα είναι πάρα πολύ δυνατό και ελπίζω να έχουμε πολύ καλή απόδοση και αύριο.

Καραμούστου (αθλήτρια Χανίων): Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, όμως το θέλαμε πολύ και το πιστεύαμε. Ξέραμε τις δυσκολίες. Η αλήθεια είναι ότι παλέψαμε προσπαθήσαμε, φάνηκε μέσα στο γήπεδο, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Μετά δώσαμε κάποια φάουλ, η διαφορά αυξήθηκε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπούμε συγκεντρωμένες στο δεύτερο ημίχρονο και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η διαφορά. Στο τέλος δεν καταφέραμε να σώσουμε το ματς. Είμαστε στεναχωρημένες όμως θα πρέπει να πάρουμε το αυριανό ματς το οποίο είναι πολύ σημαντικό και θα το πάρουμε.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…