Κεντρική NBA O Σακίλ θέλει τον Τόμπσον στους Λέικερς: “Θα τον έκανα τον πιο ακριβοπληρωμένο…”
NBA

O Σακίλ θέλει τον Τόμπσον στους Λέικερς: “Θα τον έκανα τον πιο ακριβοπληρωμένο…”

Σακίλ

Το μέλλον του Κλέι Τόμπσον στους Γουόριορς δεν είναι δεδομένο και κατά την διάρκεια της σεζόν διάφορες ομάδες έχουν “ακουστεί” για τον συγκεκριμένο παίκτη. Πάντως, τον Τόμπσον θέλει να δει στους Λέικερς ο Σακίλ λέγοντας χαρακτηριστικά… “θα έκανα τον Κλέι Τόμπσον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των Λέικερς”.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Αν ήμουν στη θέση που είχε ο Μάτζικ Τζόνσον στους Λέικερς, το πρώτο πράγμα που θα έκανα μετά τους τελικούς ήταν να πάρω τηλέφωνο τον Κλέι Τόμπσον. Και θα το έλεγα: ‘Τελειώνει το συμβόλαιό σου. Τελειώνει και του Ντουράντ. Και άλλων παικτών των Ουόριορς. Δεν μπορούν σε πληρώσουν. Εμείς μπορούμε. Θα είσαι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των Λέικερς. Θέλω να έρθεις και να παίξεις με τον ΛεΜπρόν. Σε θέλουμε στο Λος Άντζελες’.

Θα του έλεγα επίσης: ‘Ο Σακ δεν πήρε τόσα χρήματα στους Λέικερς. Ούτε ο Κόμπι. Ούτε ο Μάτζικ Τζόνσον. Ούτε παίρνει τόσα ο ΛεΜπρόν. Θέλουμε να έρθεις και να χτίσουμε μια ομάδα μαζί με εσένα και τον Τζέιμς. Αν πάρεις το πρωτάθλημα θα έχεις τέσσερα δαχτυλίδια’. Oμως μάντεψε… Ο Κλέι δεν είναι ο ηγέτης των Ουόριορς. Στους Λέικερς θα είναι!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τέλος ο Βόγκελ από τους Σανς

Παρελθόν από το Φοίνιξ ο Φρανκ Βόγκελ. Τέλος εποχής για τον Φρανκ Βόγκελ μετά από μόλις μί…