Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Yπάρχει ρίσκο να…”

Μπάνκι: “Yπάρχει ρίσκο να…”

luka banki aek

Ο Λούκα Μπάνκι ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα, αλλά και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, τονίζοντας ότι υπάρχει ρίσκο μια τόσο μεγάλη νίκη να δημιουργήσει μια διαφορετική κατάσταση.

“Κατακτήσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, δυστυχώς όχι σημαντικότερη από την πρώτη στη σειρά. Αυτή η διαφορά μπορεί να δημιουργήσει διαφορετική αξία και σημασία, επειδή είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας και στα δύο μέρη του γηπέδου. Μοιράσαμε τη μπάλα και βρήκαμε λύσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τέταρτο παιχνίδι, όπου θα υπάρξουν και πάλι αντικειμενικές δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Προμηθέας.

Θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι θα έχουν αστείρευτη επιθυμία για να ισοφαρίσουν τη σειρά. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις για τα σκαμπανεβάσματα, έχουμε μικρό διάστημα ανάμεσα στους αγώνες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ρίσκο μια τόσο μεγάλη νίκη να δημιουργήσει μια διαφορετική κατάσταση. Πρέπει να ματσάρουμε την επιθυμία των αντιπάλων να μας εκδικηθούν.

Εχουμε κάνει κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις, βέβαια θα πρέπει να δώσουμε credit στα παιδιά γιατί έκαναν σε τόσο σύντομο διάστημα τέτοια εμφάνιση. Εχουμε τη δυνατότητα για τέτοια παιχνίδια, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η σημερινή νίκη δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την πρώτη στη σειρά. Στα playoffs μετρούν τα αποτελέσματα και όχι οι διαφορές. Ο Γιορκ σκόραρε από την αρχή, οπότε αυτό τον βοήθησε”, τόνισε ο Μπάνκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…