Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Ο Χάντερ δεν έπαιξε επειδή δεν ήρθε στην προπόνηση”

Μπάνκι: “Ο Χάντερ δεν έπαιξε επειδή δεν ήρθε στην προπόνηση”

banki

Ο Βινς Χάντερ δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο κόντρα στο Περιστέρι και η μη χρησιμοποίηση του γέννησε ερωτηματικά. Ο Λούκα Μπάνκι μετά το ματς έκανε γνωστό ότι δεν χρησιμοποίησε τον Αμερικανό σέντερ, καθώς δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τον Βινς Χάντερ: “Ο Βινς Χάντερ δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση και γι’ αυτό δεν έπαιξε. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για την ομάδα, έπρεπε να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες μου”.

Για το ματς: “Κακή η ήττα μας, όμως, πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο να προσεγγίσουμε αυτόν τον αγώνα. Είχαμε λίγο χρόνο και περιορισμένο ρόστερ. Κάναμε όμως μία σοβαρή εμφάνιση. Δεν είχαμε συνέχεια, στην τρίτη περίοδο δεν ήμασταν καλοί, αλλά επιστρέψαμε και παίξαμε μέχρι την τελευταία κατοχή. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς στο Περιστέρι και να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Πρέπει όλοι να δείξουν αν είναι δυνατοί, γιατί οι δυνατοί φαίνονται στις άσχημες στιγμές”.

Για τα σενάρια αποχώρησης του: “Ακουσα τι γράφτηκε, είναι φυσιολογικό. Εγώ θα πάω μέχρι το τέλος της σεζόν, τώρα πρέπει όλοι να μείνουν συγκεντρωμένοι. Διαφωνώ πως η χρονιά έχει τελειώσει, έχουμε αγώνες στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…