Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Μελάς στο Ebasket.gr: “Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να ανανεώσω, να πρωταγωνιστήσουμε και στην Α΄ΕΣΚΑ”

Μελάς στο Ebasket.gr: “Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να ανανεώσω, να πρωταγωνιστήσουμε και στην Α΄ΕΣΚΑ”

giorgos melas pikermi

Το Πικέρμι πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική σεζόν και εξασφάλισε την άνοδο του στην Α΄ΕΣΚΑ! Ο ΑΟΠ τα τελευταία τρία χρόνια έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους και από τη Δ΄ΕΣΚΑ τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’. Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας είναι ο Γιώργος Μελάς, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με το Πικέρμι και θα παραμείνει και τη νέα χρονιά.

Ο αρχηγός του Πικερμίου, που έχει πραγματοποιήσει μία μεγάλη καριέρα, πριν δύο χρόνια αποφάσισε να αγωνιστεί στο Πικέρμι και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε με την απόφαση του. Ο άλλοτε παίκτης των Πανιωνίου (4 χρόνια), Περιστερίου, Ρεθύμνου, Χαλκίδας, Ίκαρου, Λεωνιδίου, Δούκα, Κορωπίου και Πεύκης μίλησε αποκλειστικά στο Ebasket.gr για τις συνεχόμενους ανόδους της ομάδας, τους στόχους τους τη νέα χρονιά και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

  • Το Πικέρμι έχει πανηγυρίσει μέσα σε τρία χρόνια, τρεις ανόδους. Ποιο είναι το μυστικό της ομάδας, που έχει φέρει όλες αυτές τις επιτυχίες;

“Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που θέλουν να βλέπουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο έχοντας υγεία και προωθώντας παιδιά των Ακαδημιών μας. Άνθρωποι όπως ο Γιώργος Στραφιώτης ( αντιπρόεδρος ) που είναι ο βασικός χρηματοδότης της όλης προσπάθειας του Συλλόγου. Ο Νίκος Κρίτσαλος που είναι ο τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου και φροντίζει με την μεγάλη καριέρα που είχε σαν παίχτης να λειτουργεί το σωματείο σε επαγγελματικά πρότυπα.. Κ άλλοι αφανείς ήρωες που προσπαθούν για το καλύτερο του Συλλόγου. Από εκεί και πέρα όταν όλα αυτά είναι λυμένα με πολύ μεράκι και κόπο, στο αγωνιστικό κομμάτι γίνεται πολύ καλή δουλειά που φαίνεται στο γήπεδο με αποτέλεσμα τις τρεις συνεχόμενες ανόδους και η ομάδα είναι πλαισιωμένη από καταξιωμένους έμπειρους αθλητές που έχουν παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο”.

  • Η νέα χρονιά θα σας βρει στην Α΄ΕΣΚΑ. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν;

“Οι στόχοι και την νέα χρονιά είναι ο πρωταθλητισμός και στην πολύ δύσκολη και απαιτητική Α ΕΣΚΑ. Με πολύ δουλειά ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα όπως και τις άλλες επιτυχημένες χρονιές”.

  • Προσωπικά βρίσκεσαι στην ομάδα από όταν ήταν στη Γ΄ΕΣΚΑ. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας σου με την ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα σεζόν;

“Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε πολύ ώρα να ανανεωθεί η συνεργασία μου με τον Σύλλογο του Α.Ο Πικερμίου. Και αυτό γιατί ταυτίζονται οι απόψεις μας ως προς το πλάνο κ το όραμα που έχουμε για τον Σύλλογο. Έχουν χτιστεί προσωπικές σχέσεις φιλίας και αλληλοεκτίμησης  με τους ανθρώπους της ομάδας κ θέλουμε ο Σύλλογος να γίνει πολύ δυνατός κ ευρύτερα γνωστός.

Οι προσωπικοί στόχοι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας που είναι ο Πρωταθλητισμός και εύχομαι να τα καταφέρουμε και φέτος έχοντας υγεία και να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες.. Εγώ από την μεριά μου προσπαθώ να βοηθήσω με την εμπειρία που έχω απ’ όλες τις κατηγορίες που έχω παίξει Α1, Α2, Β εθνική , Γ Εθνική”.

  • Τέλος, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας και σε κάθε ματς το γήπεδο έχει πάρα πολύ κόσμο. Η παρουσία τους ήταν μία έξτρα δύναμη στην εξαιρετική σας πορεία. Ποιο είναι το μήνυμα σου προς τον κόσμο.

“Σίγουρα αυτό που θέλουμε όλοι είναι να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια που γίνεται σ όλα τα τμήματα να ευχαριστιέται αυτό που βλέπει και να είναι περήφανος για τον Σύλλογο και την πόλη του Πικερμίου.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…