Κεντρική Γυναίκες Μεγάλο “μπαμ” από την Ελευθερία Μοσχάτου

Μεγάλο “μπαμ” από την Ελευθερία Μοσχάτου

keshunan james

Στη μεταγραφή της χρονιάς στο γυναικείο μπάσκετ προχώρησε η Ελευθερία Μοσχάτου, καθώς απέκτησε την Κεσούναν Τζέιμς που πραγματοποίησε “μαγική” χρονιά φέτος με τη φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου. Η Αμερικανίδα ήταν η κορυφαία παίκτρια του πρωταθλήματος και σε κάθε ματς βομβάρδιζε τα αντίπαλα καλάθια.

Η Κεσούναν Τζέιμς ήρθε στη χώρα μας πέρσι για λογαριασμό της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και χρειάστηκε μόλις μία χρονιά για να δείξει την εκτελεστική της δεινότητα. Ενδιαφέρον για την απόκτηση της έδειξε και ο Ολυμπιακός, αλλά η Ελευθερία Μοσχάτου πρόλαβε και απέσπασε την υπογραφή της. Φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 24 πόντους και ήταν η πρώτη σκόρερ στην Α1 Γυναικών.

Η μεταγραφή της στην Ελευθερία Μοσχάτου έχει την υπογραφή του Ηλία Πετρόπουλου, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και έκλεισε την Αμερικανίδα “μπόμπερ”, η οποία αλλάζει επίπεδο την ομάδα. Η Ελευθερία Μοσχάτου μ΄αυτήν την κίνηση έδειξε τις προθέσεις της για τη νέα χρονιά.

Η Ελευθερία Μοσχάτου θέλει τη νέα σεζόν να κάνει το βήμα παραπάνω στην Α1 Εθνική Κατηγορία και με τέτοιες κινήσεις δείχνει ότι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…