Κεντρική Ελλάδα Camp Με Βασίλη Χρηστίδη και Melissa Baker, δουλειά και ενέργεια συνεχίστηκε το camp του Ganon Baker

Με Βασίλη Χρηστίδη και Melissa Baker, δουλειά και ενέργεια συνεχίστηκε το camp του Ganon Baker

Συνεχίστηκε το BASKETBALL CAMP NEA MOYDANIA GANON BAKER με την 3η ημέρα και ιδιαίτερη έμφαση στις συνεργασίες που πρέπει να έχουν δυο παίκτες μέσα στην ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα, εκτός από την παρουσία του Ganon Baker και το Δημήτρη Γαλάνη, τίμησαν με την παρουσία τους το καμπ ο διεθνής αθλητής του Αρη Βασίλης Χρηστίδης και η Melissa Baker.

Ο νεαρός σέντερ των “κιτρινόμαυρων”, βοήθησε με την παρουσία του σε πολλές ασκήσεις και έδειξε μαζί με τον Ganon Baker ασκήσεις στο παρκέ. “Είστε πολύ τυχεροί που δουλεύετε μαζί με έναν τέτοιο προπονητή, που είναι κορυφαίος στο είδος του. Να ακούσετε προσεκτικά αυτά που σας λένε οι προπονητές και να προσπαθείτε να γίνεστε καλύτεροι σαν παίκτες και σαν άνθρωποι. Η προπόνηση είναι το μεγαλύτερο εφόδιο, για να φτάσει κάποιος ψηλά”.

Η Melissa Baker, που έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα εξειδικευμένης προπόνησης ζήτησε από τα 100 περίπου παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ να δουλεύουν με μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια. Η τρίτη ημέρα ολοκληρώθηκε με ατομική προπόνηση σε γκρουπ και προπονητικά διπλά ανά ηλικίες. Το καμπ ολοκληρώνεται αύριο με την τελευταία του ημέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Metsovo Skill Development Basketball Camp: Δεύτερη χρονιάς επιτυχίας [pics]

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται το Metsovo Skill Develompent Basketball Camp από τον π…