Κεντρική Διεθνή Κουρτινάιτις:”Θα κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ και χωρίς τον Τίμα”

Κουρτινάιτις:”Θα κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ και χωρίς τον Τίμα”

rimas kurtinaitis

Αισιόδοξος για τους τελικούς της VTB league κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, παρά την απουσία του Γιάνις Τίμα.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του παρά την κούραση βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμη να κοντράρει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ακόμα και χωρίς την ενίσχυση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμασταν τυχεροί που προκριθήκαμε στους τελικούς με φουλ ομάδα, αλλά μας προέκυψε την τελευταία στιγμή η απώλεια του Γιάνις Τίμα, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν θα μας βοηθήσει στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ. Από την άλλη, κατά τη γνώμη μου αυτό δεν κάνει πιο αδύναμη την ομάδα μας, ούτε πνευματικά. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε καλές πιθανότητες να κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ και όλα εξαρτώνται από την ενέργειά μας.

Παρά την πρόκριση στην Ευρωλίγκα, όλοι ξέρουμε ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπροστά μας έχουμε μία μεγάλη πρόκληση, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Τόσο η Χίμκι, όσο και η ΤΣΣΚΑ είναι κουρασμένες και αυτό είναι φυσιολογικό αφού φτάσαμε στο τέλος της σεζόν. Αλλά, από την άλλη είμαστε σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστική, όσο και πνευματική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…