Κεντρική Β' Εθνική H δεύτερη μεταγραφή του Εθνικού (pic)

H δεύτερη μεταγραφή του Εθνικού (pic)

nicolas maniatis

Ο Εθνικός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά θα φορέσει ο Νίκος Μανιάτης, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C..

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Χαλκίδα αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ο Νίκος Μανιάτης δεν την παράτησε και έμεινε μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη δεύτερη μας μεταγραφή για φέτος. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φορέσει ο Νικόλας Μανιάτης, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C..

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2010-11, όταν πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ΄ΕΣΚΑΝΑ στη Β΄ με το Ελληνικό. Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Καναδά, όπου πήρε υποτροφία στο Grande Prairie Regional College (αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια). Το 2016 αγωνίστηκε στο Vancouver Island University, προτού επιστρέψει στη χώρα μας.

Τη σεζόν 2017-2018 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με το Μαρούσι. Τελευταίος του σταθμός πριν τον Εθνικό μας ήταν η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα Β.C.. Ο Νίκος Μανιάτης πραγματοποίησε εξαιρετική κατάσταση και παρότι αντιμετώπισε προβλήματα η ομάδα παρέμεινε μέχρι το τέλος και τη βοήθησε μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Νίκος Μανιάτης: «Είναι πολύ τιμητικό για εμένα, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ σε μία τόσο ιστορική ομάδα, όσο ο Εθνικός. Σαν Πειραιώτης ήξερα τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου είναι τιμή για εμένα, που θα φορέσω τη φανέλα του.

Τη νέα χρονιά θα δώσω το 100%, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα προσπαθήσουμε να ξαναζεστάνουμε τον κόσμο μας, μετά την περσινή δύσκολη χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι στο πλευρό μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία, που μου έδωσε, και θα προσπαθήσω να τη δικαιώσω μέσα στο παρκέ».

Νίκο, καλωσόρισες στην ομάδα μας.

Για την Επιτροπή,
Δημήτρης Καραφαντής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…