Κεντρική Γ' Εθνική Δεν συνεχίζει στην Ένωση Ιλίου ο Κτιστάκης

Δεν συνεχίζει στην Ένωση Ιλίου ο Κτιστάκης

Ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου ο Γιάννης Κτιστάκης αποτελεί παρελθόν. Η ομάδα ανακοίνωσε τη μη ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η Ένωση Ιλίου θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην προπονητική του καριέρα.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Κτιστάκη μετά από 2,5 χρόνια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Γιάννη Κτιστάκη για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας και το ήθος του ως άνθρωπο, καθώς είχαμε μια άψογη συνεργασία αυτά τα 2,5 χρόνια στην Ένωση Ιλίου και του ευχόμαστε οι επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του να είναι επιτυχημένοι. Όλες οι συνεργασίες σε αυτόν τον χώρο ορίζονται και από ένα τέλος, όμως οι δρόμοι μας χωρίζουν κρατώντας πρόσημο θετικό”.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κτιστάκη:

“Μετά από 2,5 χρόνια ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αυτό το ταξίδι να τελειώσει. Φεύγω από το Ίλιον έχοντας αποκομίσει εμπειρίες, γεμάτος συναισθήματα, θετικά και αρνητικά. Τρεις -σχεδόν -αγωνιστικές σεζόν παλεύοντας καθημερινά για την πρόοδο των παικτών και της ομάδας. Με λάθη πιθανόν, αλλά όχι παραλείψεις. Λειτούργησα πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι το προσωπικό μου. Δεν ολοκλήρωσα όπως ήθελα αυτό το έργο, ίσως γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Άλλωστε αυτές δε μπορούσα να τις διαμορφώσω από μόνος μου.

Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Λιόση για την εμπιστοσύνη του, τον έφορό μου Λουκά Κατσαρό, τον Φάνη Ψαρόπουλο, τον Νίκο Γιαννίτση, τον Στέργιο Μπέλλα, την Άννα Βαμβακά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου Ανδρέα Καρακατσάνη, Γιάννη Καναρέλη και Σάκη Καούκη.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όλο αυτό το διάστημα και ελπίζω να τους βοήθησα.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα στο μέλλον και πάντα η Ένωση Ιλίου θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προπονητικής μου πορείας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ολυμπιακός Βόλου: Υπέρ στη μη συνέχιση των πρωταθλημάτων!

Την άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρξει ρίσκο με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μπάσκετ και …